Siker

Hogyan duplázd meg az eredményeidet 365 nap alatt?

Posted Posted in vállalkozás

Nem tudom mennyire ismered Szendrei Ádámot? Az én korosztályom már azt mondaná rá – és szerintem mondja is 🙂 – hogy szemtelenül fiatalon lett sikeres. Bevallom én nem tudom ezt mondani rá, mert vannak olyan fiatalemberek, akikre egyszerűen fel lehet nézni, akármennyivel idősebb is nála az ember.

Ádámtól én is sokat tanultam már közvetlenül és közvetve is. A legtöbbet közvetve és ezalatt a Tudástár Klubot értem. Ő hozta létre, de ő “csak” közvetíti a tudást a világ nagy koponyáitól. Én harmadik hónapja vagyok tagja és nem tudok annyi időt fordítani rá, amennyit szeretnék, de így is 17! könyvet tudtam valamilyen formában feldolgozni a segítségével! Ennél jóval több könyvett tett magáévá Ádám és a nagy különbség másokkal ellentétben, hogy ő alkalmazza is.

Szóval Szendrei Ádámot fiatal kora ellenére nagyon nagy tudású embernek tartom. Ő az egyik legjobb példa arra, hogy mekkora változást tud elérni egy ember, ha alkalmazza is azt, amit tanult. Ádám falja a könyveket,amikkel fejlesztheti magát. Sokan mások is ezt teszik és mégsem lesznek sikeresek. Mi ennek az oka?

(tovább…)
kávészünet

Egy egyszerű hálózatépítési módszer

Posted Posted in DXN, vállalkozás

Nem titok, hogy személy szerint egy olyan céggel dolgozom, amelyiknek a ganodermás kávé az egyik fő termékcsoportja. Konkrétan a DXN ez a cég és Kócsó Lászlótól tanultam egy igen egyszerű, nyomulásmentes hálózatépítési módszert. Egyébként ő az, aki “behozta” az európai piacra a céget 10 évvel ezelőtt, remek termékeivel együtt.

Hogy építsünk hálózatot, ha nem vagyunk “olyanok”?

ami mindenkinek működik! olvass tovább!
Te hogy szereted a kávét?

Te hogy szereted a kávét?

Posted Posted in DXN

Sokan szeretik a kávét. Korábban csak úgy ittam a kávét, hogy sok tejet raktam bele, mert a munkahelyemen mindenki kávézott és mert ingyen volt. Az illata jó volt, így rászoktam a “tejeskávéra”.
Ma már egyáltalán nem mindegy milyen kávét iszom és nem kell bele sok tej és sok cukor, hogy “finom” legyen.

3 éve kipróbáltam egy számomra új márkát. Azóta DXN kávét iszom és nem azért mert a kollégák is kávéznak. Sőt, már egyre több kollégám is inkább olyan kávét iszik, mint én. 🙂

Igyál Te is DXN kávét és keress pénzt! Olvasd el hogyan!
SMS

DXN jutalék SMS érkezett

Posted Posted in DXN, vállalkozás

Pár napja kaptam egy kellemes SMS-t. Már napok óta akartam róla írni, de nem volt erre időm. Most viszont nem akarom tovább halogatni, mert lehet, hogy tudok vele segíteni másoknak. Ugyanis DXN jutalék volt benne, amit más is kaphat, ha akar. És igazából úgy gondolom, hogy nem csak milliókkal lehet problémákat megoldani, hanem már sokkal kisebb összegek is nagyon nagy segítséget jelenthetnek.

Elmondom hogy történt…

Nem az észt osztom, hanem az információt

Posted Posted in vállalkozás

Esze úgyis van mindenkinek 🙂

Egy ideje követem Szendrei Ádámot. Szeretem, amit csinál, mert teljesen közérthető módon tanít meg minden laikust is arra, hogy hogyan érdemes a pénzzel bánni, akár nulla “pénzügyi múlttal”. Az egyszerű konyhapénz beosztásától a profi befektetésekig otthon van a témában. Igen fiatalon lett “nyugdíjas”. Tehát nem az évei alapján, hanem az anyagi függetlensége miatt. Szóval érdemes figyelni a munkásságát! Te hallottál már róla? Ismerős a Tudástár Klub? Nem? Akkor figyelj!

(tovább…)
ganajtúró

Te nem érzed magad ganajtúrónak?

Posted Posted in vállalkozás

A meglepő cím egyáltalán nem személyeskedés akart lenni. Főleg nem bántó. Inkább figyelemfelkeltő. El is mondom miért. Az év elején az első könyv amit kiolvastam, az Petr Ludwig által írt ,”Vége a halogatásnak” volt. Ebben volt egy fejezet, amiben egy vállalkozó ismerősének problémájáról írt. Ez a vállalkozó egyszerűen ganajtúrónak érezte magát és egyre rosszabbul érezte magát. de mégis hogy értette ezt?

Vége a halogatásnak
(tovább…)
DXN Magyarország 10. születésnap

DXN Magyarország 10. születésnap

Posted Posted in DXN, vállalkozás

2019. május 4-én ünnepelte a DXN magyarországi jelenlétének 10. születésnapját. Erre az eseményre én is elmentem és most szeretnék beszámolni róla. Annyit mondok, hogy még én is a szinpadra kerültem egy időre. 🙂

A helyszín

Hotel Novotel Budapest Centrum
Hotel Novotel Budapest Centrum

A rendezvény egy színvonalas helyszínt kapott: Hotel Novotel Budapest Centrum.
Itt gyülekezett sok lelkes és pozitív DXN tag, hogy megünnepelje a cég magyarországi és ezzel egyidőben az egész európai piac megnyitásának 10. évfordulóját. Ugyanis kis hazánkból indult európai útjára a malájziai cég, ezért tulajdonképpen a kontinens alapító országa lettünk annak idején.

(tovább…)

A DXN globális növekedése

Posted Posted in vállalkozás

Nemrégiben friss hírek jelentek meg a sajtóban a DXN háza tájáról.

DXN Malájzia legnagyobb angol nyelvű újságában!

DXN új, indidai gyár
Dr. Lim bejelenti, hogy többmillió ringgit-es beruházással új gyárat épít az indiai Telengana-ban

Malájzia legnagyobb, angol nyelvű újsága adott hírt a DXN globális terjeszkedésének lépcsőfokáról. Az indiai Telengana-ban épít új gyárat többmillió ringgit-es beruházásként. Az átadást 2020-ra tervezik.

“A fő különbség a DXN és más versenytársai között az, hogy pozitív társadalmi hatást gyakorol tevékenységével, mert 100%-ban helyi munkaerőt alkalmaz”

Dato’ Dr. Lim Siow Jin
(tovább…)
kávézás

Vállalkozás egyszerűen

Posted Posted in DXN, vállalkozás

Legutóbb írtam arról, hogy mik lehetnek a saját vállalkozás hátrányai, illetve, hogy milyen egy jó vállalkozás és annak mik az előnyei. Konkrétan felsoroltam annak a konkrét vállalkozásnak jópár előnyét, amit én is csinálok másodállásban, főállásom mellett. Most azt szeretném felvázolni, hogy mennyire le lehet egyszerűsíteni a lényegét a sikeres üzletépítésnek. Nem kell hozzá semmi extra tudás. Csak csinálni kell kitartóan és kész. Igazából sokszor nem attól nehéz egy vállalkozást sikerre vinni, mert bonyolult dolgokat kell csinálni, hanem mert egyszerűen csak nem csinálják azt, amit kellene.

A DXN törzsvásárlói rendszerével megpróbálom olyan egyszerűen leírni, hogy mit kell csinálni, amennyire csak lehet. Egy vállalkozást egyszerűen is lehet csinálni. Bár attól, hogy valami egyszerű, még nem biztos, hogy könnyű is. A nehézség pedig mindig a “csináláson” múlik. Csak az a nehéz benne, hogy kitartóan csinálja az ember. De a tevékenység nagyon egyszerű.

Az egyik legegyszerűbb vállalkozás

(tovább…)

Éves 1,25 milliárd dolláros bevétel

Posted Posted in vállalkozás

Tegnap írtam egy bejegyzést egy rizikómentes saját vállalkozással kapcsolatban:

A mai érdésem az lenne, hogy ha egy olyan cégnek lehetnél a partnere, amelyik 2018-ban 1,25 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le, az elég megbízható háttért jelentene? Ha ezt a tejlesítményt 25 év folyamatos, megbízható fejlődéssel és növekedéssel érte el, akkor azt elég komoly cégnek gondolhatod? Jelenleg több, mint  7 millió vásárlója van 184 országból, az elég kiegyensúlyozott piacot jelent?

Nekem igen! 🙂


“Az ember legyen egészséges, a látókör meg elég széles! “

Geszti Péter

A céget Geszti Péter is tartja annyira megbízhatónak, hogy a magyaroszági 10. születésnapi rendezvényén előadást fog tartani és üzent is nekünk róla:

Geszti Péter

Akarsz ilyen háttérrel saját vállalkozást indítani? Érdekel, hogyan lehet kockázat nélkül elkezdeni? Keress meg az elérhetőségeimen, vagy kérj bővebb infót itt:

bővebb infók