Tudástár Online Tréning

Végre, ismét megnyílt a Tudástár Klub

Posted Posted in vállalkozás

A Tudástár Klub az egyik kedvenc felületem, ahol hasznos tudást tudok magamhoz venni. Ráadásul semmi sallang, semmi szakmai szakzsargon. Teljesen hétköznapi módon tudok egy csomó könyvből annyi tudást kivenni, amennyit csak tudok.

Nekem miért jó a Tudástár Klub?

Lehet, hogy már te is hallottál erről az önfejlesztő klubról, hiszen már nem először írok róla én sem és sok más felületen is időről-időre felbukkan. Nem véletlenül. Mindjárt belinkelem ide a hivatalos honlapját a rendszernek, de előtte leírom, hogy nekem miért jó?

(tovább…)
Online vállalkozás

Online Vállalkozás Ingyenes Képzés kezdőknek

Posted Posted in vállalkozás

Ha gondolkodtál azon, hogy milyen jó lenne egyszer egy saját vállalkozást indítani, de nem tudtad hogyan kell? Ha te is úgy gondolod, hogy az online világ felé kellene elmozdulni, mert egy fix munkahely sosem lehet biztos? Ha ötleted is volt már, csak nem mertél belevágni, akkor most van egy jó hírem!

A Tuudástár Klub elíndít egy 6 részes, ingyenes online tanfolyamot, amiben segítséget adnak az induláshoz, ötleteléshez.

(tovább…)

2020…újratervezés

Posted Posted in vállalkozás

Elkezdődött az új évtized. Még kóstolgatom, hogy ezentúl 2020-at kell írni évszámként. Kicsit furi és amolyan scifi érzése van egy korombelinek. Gyerekkorunkban ez a dátum olyan távolnak tűnt, hogy szinte elképzeltük a jövő autóit, amint már nem a földön, hanem a levegőben repülve közlekednek majd.

Nos, itt még nem tartunk. 🙂 Viszont a dolgok valóban sokat fejlődtek az elmúlt évtizedekben. Sokkal könnyebb például egy vállalkozást elindítani egy átlagos embernek is egy átlagos anyagi háttérrel. Ez azért nem volt könnyű mondjuk 30 évvel ezelőtt.

De jött például az internet. Igaz először olyan drága volt a havi díja, hogy nem mindenki engedhette meg magának. Maximum a munkahelyéről küldözgetett vicces képeket, videókat az ismerőseinek. 🙂

Online vállalkozás az internet segítségével? Olvass tovább!
önbizalom

MLM tipp : A könnyebb megoldás

Posted Posted in MLM

Egy hálózatépítő (vagy üzletkötő) mondja:
” Nincs önbizalmam és ez látszik is rajtam. Senki nem akar velem üzletet kötni, ezért az eredményeim igazolják is az érzéseim. Hogyan tudnám ezt rendbe tenni?”

No stressz!

Big Al - Tom Schreiter
Big Al Írásai nyomán

Hagyd abba a stresszelést azon, hogy amikor találkozol valakivel, akkor vajon nyersz, vagy vesztesz majd! Ehelyett inkább csak találkozz emberekkel és mutass nekik egy plusz lehetőséget arra, ahogy az életüket élhetik. Íly módon nincs az a nyomasztó érzés, ha nem érdekli őket az ajánlatod és nem töri össze az önbecsülésed sem. Egyszerüen csak azt választják, hogy nem élnek ezzel a lehetőséggel.

(tovább…)
Megfelelő szavak

MLM tipp : Ez nem fair! Vagy mégis?

Posted Posted in DXN, MLM

A network marketingben a karrier szintek elérése, a siker és az üzlet építése csak az “eredményeken” alapul és nem a “befektetett időn”.

Mit mond erről Big AL?

Big Al - Tom Schreiter
Big Al írásai nyomán

Ez jó és rossz hír is egyben. A rossz hír az, hogy hiába dolgozunk keményen, ha nem a megfelelő szavakat mondjuk, akkor sehová sem jutunk ebben az üzletben. Hiába a sok ráfordított energia, mégsem lesz belőle olyan bevételünk, ami tükrözné ezt a sok befektetett munkát.

Mi a jó hír? Az eredményekért kapjuk a fizetést! Tehát, ha a megfelelő doglokat mondjuk és esszük, akkor a napi munkánkat percek alatt megoldhatjuk, órák helyett.

(tovább…)
Start

MLM tipp : A hálózatépítés nehézségei – Új munkatárs

Posted Posted in MLM, vállalkozás

“De nem csinálnak semmit a hálózatomban…”

Big Al - Tom Schreiter
Big Al írásai nyomán

Mikor egy új érdeklődő csatlakozik egy céghez, akkor hány professzionális hálózatépítői képességgel rendelkezik? Zéró… nulla, eggyel sem.

Milye van egy új munkatársnak? A vágya arra, hogy felépítse a saját üzletét….és egy rakás kérdése és problémája.

Ezek után pedig reklamálunk, hogy “Az új munkatársam nem csinál semmit!”

Reklamáció helyett inkább tanítsuk meg neki, hogy hogyan kezdje el a munkát. Hogyan induljon el. Tegyük fel magunknak a kérdést. Adtunk legalább egy pár tippet, útmutatót, teendőt a kezdéshez? Például:

(tovább…)
Pénz

A hihető hálózatépítés

Posted Posted in DXN, vállalkozás

Hálózatépítés hihetően

Big Al - Tom Schreiter
Big Al írásai nyomán

Big Al egyszer egy vacsora közben beszélgetett Chris Gullo-val, aki elmesélte neki, hogyan tudja elérni, hogy egy munkatársa HINNI TUDJON BENNE, hogy ő is fel tud építeni egy havi 6.000.000 forintos forgalmú hálózatot.

Ahhoz, hogy egy új munkatárs el tudja hinni, hogy ő is képes havi 6.000.000 forintos forgalmat felépíteni, Chris ezt mondja nekik:

olvasd tovább itt!
Tudástár Klub

Tudástár Klub

Posted Posted in vállalkozás

684.000 forintnyi érték havi 3.290-ért… Maradhat?

Nemrég írtam Szendrei Ádám Tudástár Klubjáról. Én a legutóbbi nyitáskor csatlakoztam és azóta is tagja vagyok. Számomra a legnagyobb előnye, hogy hanganyagként is meg tudom hallgatni a könyveket, mert olvasásra sajnos kevés időt tudok szakítani. De út közben, vagy munka közben szívesen hallgatom őket. 

Örömmel értesítelek, hogy most újra megnyitott Magyarország egyik legnagyobb üzleti önfejlesztő közössége, a Tudástár Klub

Mit tartalmaz a Tudástár Klub ?

Ebben a Klubban havi egy könyv áráért a következőket kapod meg:

  1. 44+ könyvből készült tananyagot érsz el azonnal, + 3 havonta
  2. Hang formában is elérhetőek, így utazás, vagy munka közben is tanulhatsz
  3. 10+ értékes online tréninghez kapsz azonnali hozzáférést, +1 havonta
  4. Havonta részt vehetsz a Klubtalálkozón, ahol neves vendégelőadók oktatnak
  5. A Tudástár Klub Facebook közössége segít a tanulásban
  6. A játékosításnak köszönhetően a tanulás játék: nyomon követheted a fejlődésed
  7. Mesterkurzusokat, amik segítenek karriert csinálni, vállalkozni
(tovább…)
Siker

Hogyan duplázd meg az eredményeidet 365 nap alatt?

Posted Posted in vállalkozás

Nem tudom mennyire ismered Szendrei Ádámot? Az én korosztályom már azt mondaná rá – és szerintem mondja is 🙂 – hogy szemtelenül fiatalon lett sikeres. Bevallom én nem tudom ezt mondani rá, mert vannak olyan fiatalemberek, akikre egyszerűen fel lehet nézni, akármennyivel idősebb is nála az ember.

Ádámtól én is sokat tanultam már közvetlenül és közvetve is. A legtöbbet közvetve és ezalatt a Tudástár Klubot értem. Ő hozta létre, de ő “csak” közvetíti a tudást a világ nagy koponyáitól. Én harmadik hónapja vagyok tagja és nem tudok annyi időt fordítani rá, amennyit szeretnék, de így is 17! könyvet tudtam valamilyen formában feldolgozni a segítségével! Ennél jóval több könyvett tett magáévá Ádám és a nagy különbség másokkal ellentétben, hogy ő alkalmazza is.

Szóval Szendrei Ádámot fiatal kora ellenére nagyon nagy tudású embernek tartom. Ő az egyik legjobb példa arra, hogy mekkora változást tud elérni egy ember, ha alkalmazza is azt, amit tanult. Ádám falja a könyveket,amikkel fejlesztheti magát. Sokan mások is ezt teszik és mégsem lesznek sikeresek. Mi ennek az oka?

(tovább…)
kávészünet

Egy egyszerű hálózatépítési módszer

Posted Posted in DXN, vállalkozás

Nem titok, hogy személy szerint egy olyan céggel dolgozom, amelyiknek a ganodermás kávé az egyik fő termékcsoportja. Konkrétan a DXN ez a cég és Kócsó Lászlótól tanultam egy igen egyszerű, nyomulásmentes hálózatépítési módszert. Egyébként ő az, aki “behozta” az európai piacra a céget 10 évvel ezelőtt, remek termékeivel együtt.

Hogy építsünk hálózatot, ha nem vagyunk “olyanok”?

ami mindenkinek működik! olvass tovább!