Nem az észt osztom, hanem az információt

Posted Posted in vállalkozás

Esze úgyis van mindenkinek 🙂

Egy ideje követem Szendrei Ádámot. Szeretem, amit csinál, mert teljesen közérthető módon tanít meg minden laikust is arra, hogy hogyan érdemes a pénzzel bánni, akár nulla “pénzügyi múlttal”. Az egyszerű konyhapénz beosztásától a profi befektetésekig otthon van a témában. Igen fiatalon lett “nyugdíjas”. Tehát nem az évei alapján, hanem az anyagi függetlensége miatt. Szóval érdemes figyelni a munkásságát! Te hallottál már róla? Ismerős a Tudástár Klub? Nem? Akkor figyelj!

Ádám egy Magyarországon nagyon egyedülálló vállalkozásba kezdett. Szó szerint tudástárat hozott létre, ahol folyamatosan bővülő kínálat érhető el könyvekből, de nem akárhogyan!

Bevallom nekem is sok olyan könyv sorakozik még a könyvespolcomon, amit régóta ki akarok olvasni, mert tudom, hogy nagyon hasznos tudás van bennük, de nem olvastam még el. Egy oka van. Időhiány! Ádám ezt most megoldja. A legjobb könyveknek a lényegét gyűjti össze és azokat érheted el, akár hangoskönyv formájában is, hogy mondjuk a napi munkába menettel töltött időt ki tudd használni a fejlődésedre.

Én belevágok, mert a sok könyv mellett online tanfolyamok is szerepelnek a Tudástár Klubban. A honlapkészítéstől az online marketingig, több féle témában is. Szerintem mindenképpen nézd meg azt a levelet, amit tőle kaptam a napokban és dönts úgy, hogy rákattintasz az oldalára!

Tárgy: 540 eFt-nyi tananyag 1 könyv áráért

Szia József,

A könyv volt a kedvenc tanulási eszközöm: ár érték arányban mindig a könyvek voltak a legjobbak.

Sok tudás van bennük, és olyan tempóban lehet velük haladni, ahogy kényelmes.

Pár ezer forintért pedig gyakran egy több napos kurzus tudását adják. (Ráadásul bármikor újra elő lehet őket venni.)

Tudástár Klub óta azonban már csak múltidőben a kedvencem a könyv…

A klub a legjobb külföldi szakemberek legjobb könyveit hozza el neked, még hatékonyabb formában. 

Egy csomó könyvet csak azért írnak meg jó sztorisra, hogy úgy érezzük, kaptunk valamit a pénzünkért. Közben a benne elrejtett értékes tudás 15-20 oldalban is összefoglalható lenne.

A Tudástár Klub éppen ezt teszi: külföldi szakértők könyveinek tudását adja át, 30-40 perc alatt feldolgozható tananyagok formájában.

Ráadásul, ezeket a tananyagokat hang formájában is megkaphatod, vagyis munkába menet, vagy munka közben is tudsz tanulni.

Gondolj bele, hogy heti 2 óra utazással, egy hónap alatt 8 könyvet dolgozhatsz fel! Mennyi tudás egyetlen hónap alatt…

Egy ilyen apró változtatás a mindennapokban, 1 év alatt óriási változást jelenthet az életedben!

De a Tudástár Klub sokkal több, mint “könyv lerövidítő” szolgáltatás. Miért?

A szolgáltatás része, hogy nem minden könyv kerül be: csak a legjobbak. Ha egy gondolat már bent van a Tudástár Klubban, akkor arra elég csak linkelni, nem kell újra és újra ugyanazt elolvasnod. Csak az eredeti gondolatokat tartalmazó könyvek kerülnek be, ezzel pedig sok-sok időt megspórolsz!

És nem is csak könyveket kapsz a Tudsátár Klubhoz való csatlakozással

MIT KAPSZ, HA KLUBTAG VAGY?

✅  35 könyvből készült tananyagot érsz el azonnal, + 3 havonta

✅  Hang formában is elérhetőek, így utazás, vagy munka közben is tanulhatsz

✅  9 értékes online tréninghez kapsz azonnali hozzáférést, +1 havonta

✅  Havonta szervezünk Klubtalálkozót, ahová vendégelőadókat hívunk (Új ismeretségek!)

✅  A Tudástár Klub Facebook közössége segít a tanulásban 

✅  A játékosításnak köszönhetően a tanulás játék: nyomon követheted a fejlődésed

✅  ÚJ: Mesterkurzusok, amik segítenek karriert csinálni, vállalkozni

A mesterkurzusok 3-6 órás tanfolyamok, online tananyagok, melyekért más oldalakon több tízezer forintot kérnek el. Ezek a tananyagok segítenek, hogy mélyebben megismerj témákat. Ezekből megtanulhatsz többek között:

  • Weboldalt készíteni programozói tudás nélkül (WordPress + Divi) – Értéke: 79.000 Ft
  • Online vállalkozást indítani, stratégiát kidolgozni – Értéke: 59.000 Ft
  • Online marketing automatizációs rendszereket készíteni (Salesautopilot) – Értéke: 79.000 Ft
  • Marketing szövegeket írni: weboldalra, hirdetéshez – Értéke: 79.000 Ft

Ez mind, ingyen a klubtagoké, nincs külön díja a hozzáférésnek! És sok más is… Nézd meg, mi vár még rád!

Csak 2019.07.14-ig van nyitva a Klub, és a következő nyitásnál már drágább lesz a belépés.

A régi tagok maradnak a kedvezményes áron, ameddig csak akarnak!

Biztosítsd be a legalacsonyabb árat, és csatlakozz most a Klubhoz!

Várunk a Klubban!

Üdv:

Ádám
szendreiadam.hu”

Tudástár Klub
ganajtúró

Te nem érzed magad ganajtúrónak?

Posted Posted in vállalkozás

A meglepő cím egyáltalán nem személyeskedés akart lenni. Főleg nem bántó. Inkább figyelemfelkeltő. El is mondom miért. Az év elején az első könyv amit kiolvastam, az Petr Ludwig által írt ,”Vége a halogatásnak” volt. Ebben volt egy fejezet, amiben egy vállalkozó ismerősének problémájáról írt. Ez a vállalkozó egyszerűen ganajtúrónak érezte magát és egyre rosszabbul érezte magát. de mégis hogy értette ezt?

Vége a halogatásnak
(tovább…)
DXN Magyarország 10. születésnap

DXN Magyarország 10. születésnap

Posted Posted in DXN, vállalkozás

2019. május 4-én ünnepelte a DXN magyarországi jelenlétének 10. születésnapját. Erre az eseményre én is elmentem és most szeretnék beszámolni róla. Annyit mondok, hogy még én is a szinpadra kerültem egy időre. 🙂

A helyszín

Hotel Novotel Budapest Centrum
Hotel Novotel Budapest Centrum

A rendezvény egy színvonalas helyszínt kapott: Hotel Novotel Budapest Centrum.
Itt gyülekezett sok lelkes és pozitív DXN tag, hogy megünnepelje a cég magyarországi és ezzel egyidőben az egész európai piac megnyitásának 10. évfordulóját. Ugyanis kis hazánkból indult európai útjára a malájziai cég, ezért tulajdonképpen a kontinens alapító országa lettünk annak idején.

(tovább…)

A DXN globális növekedése

Posted Posted in vállalkozás

Nemrégiben friss hírek jelentek meg a sajtóban a DXN háza tájáról.

DXN Malájzia legnagyobb angol nyelvű újságában!

DXN új, indidai gyár
Dr. Lim bejelenti, hogy többmillió ringgit-es beruházással új gyárat épít az indiai Telengana-ban

Malájzia legnagyobb, angol nyelvű újsága adott hírt a DXN globális terjeszkedésének lépcsőfokáról. Az indiai Telengana-ban épít új gyárat többmillió ringgit-es beruházásként. Az átadást 2020-ra tervezik.

“A fő különbség a DXN és más versenytársai között az, hogy pozitív társadalmi hatást gyakorol tevékenységével, mert 100%-ban helyi munkaerőt alkalmaz”

Dato’ Dr. Lim Siow Jin
(tovább…)
kávézás

Vállalkozás egyszerűen

Posted Posted in DXN, vállalkozás

Legutóbb írtam arról, hogy mik lehetnek a saját vállalkozás hátrányai, illetve, hogy milyen egy jó vállalkozás és annak mik az előnyei. Konkrétan felsoroltam annak a konkrét vállalkozásnak jópár előnyét, amit én is csinálok másodállásban, főállásom mellett. Most azt szeretném felvázolni, hogy mennyire le lehet egyszerűsíteni a lényegét a sikeres üzletépítésnek. Nem kell hozzá semmi extra tudás. Csak csinálni kell kitartóan és kész. Igazából sokszor nem attól nehéz egy vállalkozást sikerre vinni, mert bonyolult dolgokat kell csinálni, hanem mert egyszerűen csak nem csinálják azt, amit kellene.

A DXN törzsvásárlói rendszerével megpróbálom olyan egyszerűen leírni, hogy mit kell csinálni, amennyire csak lehet. Egy vállalkozást egyszerűen is lehet csinálni. Bár attól, hogy valami egyszerű, még nem biztos, hogy könnyű is. A nehézség pedig mindig a “csináláson” múlik. Csak az a nehéz benne, hogy kitartóan csinálja az ember. De a tevékenység nagyon egyszerű.

Az egyik legegyszerűbb vállalkozás

(tovább…)

Éves 1,25 milliárd dolláros bevétel

Posted Posted in vállalkozás

Tegnap írtam egy bejegyzést egy rizikómentes saját vállalkozással kapcsolatban:

A mai érdésem az lenne, hogy ha egy olyan cégnek lehetnél a partnere, amelyik 2018-ban 1,25 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le, az elég megbízható háttért jelentene? Ha ezt a tejlesítményt 25 év folyamatos, megbízható fejlődéssel és növekedéssel érte el, akkor azt elég komoly cégnek gondolhatod? Jelenleg több, mint  7 millió vásárlója van 184 országból, az elég kiegyensúlyozott piacot jelent?

Nekem igen! 🙂


“Az ember legyen egészséges, a látókör meg elég széles! “

Geszti Péter

A céget Geszti Péter is tartja annyira megbízhatónak, hogy a magyaroszági 10. születésnapi rendezvényén előadást fog tartani és üzent is nekünk róla:

Geszti Péter

Akarsz ilyen háttérrel saját vállalkozást indítani? Érdekel, hogyan lehet kockázat nélkül elkezdeni? Keress meg az elérhetőségeimen, vagy kérj bővebb infót itt:

Add meg hová küldhetem az információt!

A gombra kattintással tudomásul veszed az adatkezelési szabályzatunkat!

(tovább…)
saját vállalkozás

Saját vállalkozás indítása

Posted Posted in vállalkozás

Saját vállalkozás?

Majdnem mindenkinek megfordult már a fejében, hogy milyen lenne, ha lenne egy saját vállalkozása. Ha máskor nem, hát akkor, mikor a munkahelyén idiótának gondolta a főnököt, vagy a vezetőséget, vagy épp a tulajdonosokat. Biztos sok ember eljátszott már a gondolattal, hogy mi lenne, ha ő vezetné a céget.

Szerintem sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy jobban csinálnák, de talán ugyanilyen sokan vannak, akik nem szeretnének egy cégvezető bőrébe bújni, mert túl nagy felelősségnek gondolják. Esetleg csupa stressznek, ami nem ér annyit, hogy kitöltse a mindennapjait. Nincs is ezzel semmi gond. Ez természetes.

Ahány ember, annyiféle elképzelés, annyiféle személyiség. Van, akik kimondottan nem lenne jó főnöknek. De van, aki soha nem tudna alkalmazottként dolgozni. Ez így van rendjén!

Vállalkozás előnyei

(tovább…)
Egészséges csoki

Egészséges csoki

Posted Posted in DXN, vállalkozás

A március 30-ai CA Factory Üzletépítő nappal kapcsolatban, amiről az előző bejegyzésemben írtam, kimaradt egy érdekes információ. Mégpedig az egészséges csoki! 🙂

A történet röviden: Kócsó László találkozott egy csokigyárossal és kipattant a fejéből a gondolat, hogy mi lenne, ha lenne egy olyan csoki, ami tartalmazza egy gyermek számára a napi spirulina és ganoderma adagját?

(tovább…)

CA Factory Üzletépítők Napja

Posted Posted in DXN, vállalkozás

Két hete, szombaton vettem részt ezen a jó kis rendezvényen. Mindenképpen szerettem volna élménybeszámolót tartani, mert meg akarom osztani a DXN által nyújtott lehetőségnek azt az oldalát is, amivel nem csak pénzt lehet keresni, hanem a személyes fejlődésünket is támogatja.

Pénzkeresés vállalkozással

Az teljesen egyértelmű és már többször is utaltam rá, hogy a DXN-nel pénzt lehet keresni. Sőt, ha valaki komolyan veszi, akkor komoly pénzeket. Ehhez már üzletépítőnek, vállalkozónak kell lenni, hiszen csak akkor működik komoly üzletként egy vállalkozás, ha úgy is van kezelve.

Előző bejegyzésemben írtam arról, hogy én is elindultam a DXN-es vállalkozásom felépítésében azon az úton, melynek első lépcsőfoka az úgynevezett Star Agent szint. Jelentem, azonnal látszott a havi bónuszomon is, hogy szintet léptem, mert már 25%-ra emelkedett a számomra juttatható jutalék összege. Nemhiába mondja mindenki a legnagyobbak közül is, hogy ez a legfontosabb szint a DXN-nél. Ugyanis ez ad egy igazi lökést az embernek, mert megmutatja, hogy mennyi pénz és mennyi lehetőség van ebben az üzletben.

(tovább…)

QSA lettem. De az meg mi?

Posted Posted in DXN, vállalkozás

Tegnap hivatalosan is megerősítették, amit már márciusban sejtettem. QSA lettem. Na, jó de az meg mi? Kérdezheted teljesen jogosan. Ez az angol Qualified Star Agent rövidítése. Gondolom még ez sem mond sokat, ezért elárulom, hogy ez a DXN első üzletépítő szintje. Ez több előnnyel is jár azon túl, hogy ez az egyik legfontosabb szint a cégnél és minden hálózatépítőjének pályafutásában. Az egyik előny, hogy innentől már 25%-os jutalékot kapok a hálózatom forgalmának értékesítési értékéből. Ebben benne van egyébként a saját fogyasztásom is, így mostantól még olcsóbb lesz a kávém. 🙂

Hogyan?

(tovább…)