Díjmentes regisztráció

A díjmentes DXN regisztrációval rengeteg előnyre tehetsz szert és egy fillérbe sem kerül!

 • Törzsvásárlói kedvezménnyel kedvezőbb áron vásárolhatsz DXN termékeket.
 • Ha nem akarsz élni az üzletépítési lehetőséggel, akkor soha nem merül fel semmilyen plusz költség a termékek tényleges árán felül.
 • Ha később bármikor úgy döntesz, hogy a DXN jó minőségű termékeivel szívesen építenéd fel saját válllalkozásodat és plusz bevételi forrásodat, akkor egy egyszeri 5000 forintos üzleti regisztrációs díjjal aktiválhatod DXN-es vállalkozásod.
 • Ha azért döntesz utólag a üzleti regisztrációs díj befizetése mellett, mert már többen is a te ajánlásoddal vásárolnak maguknak DXN termékeket, akkor jó hír, hogy a DXN-nél nincsenek elveszett bónuszok. Az üzleti aktiválás után is felvehetők, vagy levásárolhatók.
 • A díjmentes regisztrációt követő 14 napon belül lehetőséged van rendkívüli kedvezménnyel DSP csomagot vásárolni. Erről részletesebben szívesen adok személyesen információt. Lépj velem kapcsolatba!

A díjmentes regisztrációhoz kattints ide!

FIGYELEM!
A regisztráció után kapsz egy e-mailt,
amiben az aktiváló link illetve kód található!
NE FELEJTSD EL AKTIVÁLNI A REGISZTRÁCIÓDAT!

 

A regisztrációd utáni tennivalók

 1. A regisztráció után kapsz egy levelet, amiben meg kell erősítened azt! A levélben benne lesz már a te DXN kódod is. Ez lesz a te, úgynevezett szponzor kódod.
 2. Nemsokára kapsz majd egy másik e-mailt is, amiben az új webirodád belépési adatait találod.
 3. Ezzel a kóddal a webirodádban már leadhatod az első rendelésed, hogy megkóstold az első csésze DXN-es kávédat. Ha más terved nincs jelenleg, csak hogy 25%-kal olcsóbban tudj egészségesebb termékeket venni a cégtől, akkor más teendőd nincs is.
 4. Azt azért tudnod kell, hogy ha te is megosztod majd másokkal a tapasztalataidat (amiben biztos vagyok, mert ritkán kávézik mindig egyedül az ember), akkor akár ingyen is hozzájuthatsz a kávédhoz, de akár még plusz pénzt is hozhat neked. Rajtad áll, hogy mennyit. Ha komolyan gondolod, akkor lesz vele munkád is.
 5. Mindenképpen javaslom, hogy legyen egy, de inkább több online felületed. Egy díjmentes, saját DXN-es honlapot kapásból a cégtől.
 6. Ezen felül díjmentesen rendelkezésedre bocsájtjuk az egyik legmodernebb személyes online vállalkozói sikergyáradat
 7. Ezen kívűl persze készíthetsz saját blogot, Facebook oldalt, vagy egy ehhez hasonló honlapot, mint ez. A lényeg, hogy oszd meg másokkal ugyanezt az információt, akik immár hozzád csatlakozhatnak.

 

Ha valahol, valamiben elakadsz, bátran keress meg és segítek neked!

Kapcsolat