A DXN a világ első és legnagyobb Ganoderma termelője.

Nem titok, hogy a DXN cég egyik húzóterméke a kávé. De nem akármilyen kávét készítenek! A világon először ők állítottak elő egy különleges gyógynövény, a ganoderma gomba és az arabica kávé keverékéből egy teljesen új kávé élményt.

GANODERMÁS kávé fő erőssége, hogy támogatja az immunrendszert, ezért bátran fogyaszthatja bárki. Még azok is akiknek refluxa, magas vérnyomása van, vagy álmatlanságra panaszkodnak. Terhes és szoptató anyák is fogyaszthatják. Szinte mindenki, akinek problémája van a hagyományos kávéval, felüdül a DXN Ganodermás kávéitól.

Kávék és kakaó

9 féle kávé és kakaó is kapható. Mindegyikben ott a ganoderma, de vannak variációk egyéb gyógynövényekkel is. Lehet hogy hallottál már például a ginzegről, vagy a maca-ról is.

Van sima fekete, de nádcukros és növényi tejporral ízesített is. Van ami inkább capuccino jellegű. Persze ezek különböző variációi is megtalálhatóak, hiszen van aki cukor, vagy tejpor nélkül szereti.

DXN black coffee

DXN BLACK COFFE

A DXN Linghzi feketekávé egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

DXN Lingzhi 3 in 1

DXN LINGZHI COFFEE 3 IN 1 EU

A DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-ben EU, egy csésze tejes, selymes és finom kávé. A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben EU a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket.

DXN Cream Coffee

DXN CREAM COFFEE

A DXN Cream Coffee a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül, amihez a hozzáadott tejpor biztosítja a lágy, selymes ízt. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.

DXN Maca Vita Cafe

DXN MACA VITA CAFE

Az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, Ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű kávékrémpor növeli.

DXN Maca EuCafe

DXN MACA EUCAFE

Töltődj fel, egy kiváló kávéval! Ez a termék tökéletes keveréke a Maca (Lepidium meyenii) pornak, a kávékrémpornak, a nádcukornak és a kiváló minőségű instant kávépornak. Az ízletes és aromás kávéízzel együtt a DXN Maca EuCafé egy természetes ital, aminek nem lehet ellenállni.

DXN Zhi Mocha

DXN ZHI MOCHA

A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik. Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganodermakivonat és kakaópor keveréke.

DXN WHITE COFFEE ZHINO

DXN WHITE COFFEE ZHINO

A DXN White Coffee Zhino a cappuccino rajongóinak kedvence. A kiváló minőségű instant kávé, kávékrémpor és a Ganoderma-kivonat harmonikus keveréke, melyet egy selymes lágy habréteg koronáz.
A legjobb dolog egy csésze DXN White Coffe Zhino-ban, hogy egyszerre krémesen sűrű, mégis kellemesen légies.

DXN Zhi Cafe Classic

DXN ZHI CAFE CLASSIC

A ZhiCafe Classic Ganoderma-kivonatból és tökéletesen pörkölt kávébabból készült. Ez a kellemesen lágy ízű, élvezetesen telt aromájú ital kiváló választás lehet a reggeli első csésze kávéhoz. A frissen pörkölt kávé íze és aromája teljes mértékben el fogja bűvölni. Kiváló választás lehet, ha egy kellemesen lágy ízű filteres kávéra vágyik!

DXN CIVATTINO COFFEE

DXN CIVATTINO COFFEE

A DXN Civattino kávé egy “állatmentes” cibet kávé, melyet 100% -os prémium minőségű erjesztett kávébabból készítenek, amelyet kifejezetten a DXN hoz el neked! Kellemes illatú, finom és enyhe krémes aromával rendelkezik.

És a kakaó, amit a gyerekek is imádnak

DXN Cocozhi

DXN COCOZHI

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül Ganoderma kivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a Ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

Tetszenek a termékek?

Érdekesnek találod ezeket a termékeket? Kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehet az ízük, vagy milyen hatásuk lehet az egészségedre, ha ganodermás kávét, vagy kakaót iszol ezentúl?

Erre a gombra kattintással ötöttségektől mentesen kérhetsz információt további részletekről, aztán majd eldöntöd, hogy tetszik-e amit látsz!

Érdekelne, ha a gyártó cég jutalékot fizetne, mert tőlük veszed a kávéd?

A DXN törzsvásárlói jutalékot fizet még a saját vásárlások után is. Ha neked is ízlik annyira a kávé, mint nekem, akkor nyugodtan ajánld másoknak te is. Így az ő kávé fogyasztásukkal idővel ingyen fogyaszthatod az egészségesebb, ganodermás kávéd!