Regisztráció

A DXN regisztrációval rengeteg előnyre tehetsz szert!

  • Ha úgy döntesz, hogy a DXN jó minőségű termékeit kedvezményes áron szeretnéd megvásárolni, vagy épp az üzleti lehetőséggel szeretnél élni, akkor törzsvásárlóvá kell válnod.
  • Törzsvásárlóként olcsóbban vásárolhatod a cég termékeit, illetve jogosulttá válhatsz továbbajánlásért jutalékot kapni.
  • Akár a saját vásárlásaid után is kaphatsz jutalék jóváírást (legalább 100 pont értékű vásárlás esetén).
  • Törzsvásárlóvá ingyenes regisztrációval válhatsz. Utána már kedvezményes, törzsvásárlói áron vásárolhatsz, akár 1db kávét is.
  • Az úgynevezett DSP csomagok a legkedvezőbb lehetőségek, mert az értékük legalább 120%-át jóváírja a cég online kupon formájában, ami később újra levásárolható. Így tulajdonképpen legalább 120% kedvezményt ad a DXN az új törzsvásárlóinak, azaz több kedvezményt kaphatsz, mint amennyibe a csomagod kerül! Értéktől függően ez 150% is lehet!

A regisztrációhoz kattints ide!

Videós segédlet a regisztrációhoz:

FIGYELEM!
A regisztráció után kapsz egy e-mailt,
amiben az aktiváló link illetve kód található!
NE FELEJTSD EL AKTIVÁLNI A REGISZTRÁCIÓDAT!

A regisztrációd utáni tennivalók

  1. A regisztráció után kapsz egy levelet, amiben meg kell erősítened azt! A levélben benne lesz már a te DXN kódod is. Ez lesz a te, úgynevezett szponzor kódod.
  2. Azt azért tudnod kell, hogy ha te is megosztod majd másokkal a tapasztalataidat (amiben biztos vagyok, mert ritkán kávézik mindig egyedül az ember), akkor akár ingyen is hozzájuthatsz a kávédhoz, de akár még plusz pénzt is hozhat neked. Rajtad áll, hogy mennyit! Ha komolyan gondolod, akkor lesz vele munkád is.
  3. Mindenképpen javaslom, hogy legyen egy, de inkább több online felületed. Egy díjmentes, saját DXN-es honlapot kapásból kapsz a cégtől.
  4. Ezen felül díjmentesen rendelkezésedre bocsájtunk egy modern, online oktatási felületet (NETAC).
  5. Ezen kívűl persze készíthetsz saját blogot, Facebook oldalt, vagy egy ehhez hasonló honlapot, mint ez. A lényeg, hogy oszd meg másokkal ugyanezt az információt, akik immár hozzád csatlakozhatnak.

Ha valahol, valamiben elakadsz, bátran keress meg és segítek neked!

Kapcsolat