Ez az oldal már nagyon régóta érlelődött bennem. Sokat gondolkodtam, hogy hogyan kezdjem el és mi legyen az első bejegyzés, hiszen nagyon-nagyon sok mindenről szeretnék írni és rengeteg információt szeretnék átadni.

 

Sajnos túl sok idő ment el a töprengéssel és halogatással, hogy hogyan is kéne elkezdeni. Ezért most döntöttem. Az lesz a legjobb kezdés, ha egy-két mondatban leírom a fő célját a nemtitok.hu oldalnak, aztán a többit már bármikor hozzáadhatom szépen, megfelelően kis adagokban, hiszen még rengeteg mondanivalóm van, amivel segíteni szeretnék mindenkinek, akit érdekel a téma.

 

Nade, lássuk mi is ez a téma! A nemtitok.hu egy üzleti lehetőségről szól. Nevéhez hűen, igyekszem mindenről őszintén írni. Nem szeretnék félrevezető lenni, bár nyilván nem tudok majd teljesen elfogulatlan lenni, hiszen egy számomra szimpatikus dologgal fogok foglalkozni.. Ez pedig egy olyan vállalkozási forma lesz, amit az elejétől a végéig megvalósíthatónak tartok az olyan emberek részére, akik hisznek abban, hogy a valódi és kitartó munka, meghozza az eredményét!

Mi nem lesz ezen az oldalon?

 

  • Nem lesz munka nélküli meggazdagodási lehetőség
  • Nem lesz befektetési lehetőség
  • Nem lesz gyors meggazdagodási csodamódszer
  • … és még rengeteg minden, ami vagy nem szimpatikus nekem, vagy nem hiszek benne

Persze tudom, hogy ahány ember, annyi féle vélemény alalul ki, akár ugyanarról a dologról is. Ez így van jól.

Ezért nem is állítom, hogy én egy tökéletes megoldást tudok mutatni, hiszen mindenkinek más a tökéletes. Viszont amit biztosra tudok, hogy egyszerűen csak jobbat tudok mutatni sok ilyen-olyan lehetőségnél. Nem tökéletes, csak jobb. De nyilván ez is szubjektív.

Induljon el tehát ez a blog és vágjunk bele! Remélem egyre többen leszünk és egyre jobban leszünk minden téren! 🙂

nemtitok.hu