Belegondoltál, hogy már neked is eltünt 4,93%-od? Ráadásul ez csak idén, pedig még csak január 19-e van!

De miröl is beszélek? Hát arról, hogy 19 nap egy évnek a 4,93%-a! Sokan úgy vannak vele év vége felé, hogy az új évre gondolatban beterveznek nagy dolgokat. „Jövőre belevágok”, ” Jövőre elkezdem” és az egyik legnagyobb sláger a „Jövőre lefogyok”.

Megfogadtál már valamit?

Talán már mindenki megfogalmazott ilyesmit év végén. Aztán elkezdődik az új év, de nyilván elsején még a szilvesztert pihenik jópáran. Aztán 2-án esetleg elkezdődik a munka és vissza kell rázódni. Aztán az első hétvégén ki kell pihenni az első heti munkát. Aztán….aztán már el is ment az év 4,93%-a!

Én úgy döntöttem, hogy idén nem engedem kicsúszni a kezem közül az időt. Rákészültem az új évre. Még decemberben megvettem a 2019-es üzleti naptáramat. Ezt meg is osztottam a Facebook oldalamon.

Az ünnepek után van még egy kis nyugis idő, hogy hatékonyan induljon a 2019-es év! Ehhez találtam egy jó kis eszközt….

Közzétette: NemTitok.hu – Miskolci József – 2019. január 1., kedd

Szerintem még neked is érdemes beszerezned egyet, ha komolyan gondolod a 2019-es évedben a pénzügyi helyzeted javítását. Nagyon jó kis naptár. Nem sima határidőnapló, hanem egy komplett évtervező. Célok meghatározása, elérésük megtervezése, ellenőrzése. Nekem tetszik. Főleg, mert így tényleg inspirál, hogy minden nap haladjak azzal, amit elterveztem.

Üzleti naptár hivatalos oldala

Jönnek a jutalékok

Be is terveztem az egész évre egyenlőre 5 fontos stratégiai tervet. Ebből az első a legfontosabb most nekem. Ez pedig a DXN üzletem feluttatása. Eddig hobby munkamennyiséget tettem bele és úgy is fizetett. Itt az ideje, hogy konoly vállalkozást is lássak benne és építsem úgy, mint egy igazi másodállást, mert hobby szinten már bizonyított. Erről tanúskodik most már jó ideje a minden hónapban érkező céges e-mail, ami így néz ki:

Megint jött az értesítés. Szeretem, amikor havonta jön egy ilyen e-mail, mint a képen!Te is szeretnél ilyeneket kapni?Akkor olvass utána itt:https://nemtitok.hu/

Közzétette: NemTitok.hu – Miskolci József – 2019. január 12., szombat

Tehát már jó ideje rendszeresen érkezik a jutalékom és most itt az edeje, hogy nagyságrendet lépjek vele.

Power of WOW

Ehhez kapok ma egy jó nagy adag segítséget és útmutatást egy szuper tréningen. Ma 11 órától ugyanis részt fogok venni egy egész napos oktatáson, ahol a egy teljesen új, modern üzletépítő rendszert mutatnak be és adnak hozzá egy start képzést. Úgy gondolom, hogy hosszú idő után ez lesz a legjobb januárom és ezzel üzleti évem is.

Kapcsolódó kép

Ha Te is szeretnél csatlakozni hozzám, akkor szívesen segítek neked, hogy megtervezzük és felépítsük a Te üzleti terved, amivel folyamatosan növekedő havi bevételt tudsz kidolgozni magadnak. Ehhez kapsz szuper online üzletépítő eszközöket, amik újra felforgatják az online üzletépítés piacát, csakúgy, mint 10 évvel ezelőtt!

Bevallom én már a nyugdíjas éveimre is gondolok, pedig az még több, mint húsz év múlva lesz hivatalosan. Gyakorlatilag meg nem fogom bánni, ha anyagi okokból hamarabb otthagyhatom a főállású munkahelyem. De mindenképpen azzal számolok, hogy az állami nyugdíj mellé legyen egy nagyon-nagyon szép „kiegészítés” minden hónapban, amit aztán majd a lányom is megörökölhet és talán az ő nyugdíját is szépen megtámogatja majd. 🙂

Tanulni, tanulni, tanulni…

Szóval én ma tanulok tanulok és tanulok, aztán belevágok az üzlet felpörgetésébe. Akarod, hogy neked is megcsináljuk? Keress meg! Bár ma legfeljebb este 6 után, mert addig tényleg tanulok és előadásokat hallgatok. De írásban akár egész nap nyugodtan megkereshetsz!

Ha ezt a bejegyzést 2019. január 19-e után olvasod, akkor bármikor kerehetsz. 🙂

Ha nyomon szeretnél követni a Facebook-on, akkor itt a nemtitok Facebook oldalam. Nyomj egy like-ot és kövess élőben. Ha lessz rá időm, akkor teszek fel nap közben is bejegyzéseket. 🙂

https://www.facebook.com/nemtitok.hu/