Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen az oldalon olyan kérdéseket találsz, ami gyakran foglalkoztatja az embereket. Talán te is megtalálod a választ itt a benned felmerült kérdésekre. Amelyik kérdésnél érdekel a válasz, azt nyisd ki egy rákattintással.

Úgy hallottam, hogy az MLM átverés. Tényleg így van?

Önmagában az MLM egy értékesítési forma, ahol a cégek közvetlen „szájhagyomány” útján szeretnének új vásárlókat találni a termékeikhez. Ez teljesen legális. Tehát az MLM önmagában nem átverés. DE! Mivel egy nagyon hatékony üzleti modellről van szó, ahol viszonylag gyorsan lehet rengeteg embert elérni olcsón, ezért törvényszerüleg sajnos sok nem tisztességes szereplő is megjelent a piacon. Az ilyen profitvadász, gátlástalan „lehetőségek” azok, ahol az emberek általában elveszítik a pénzüket.  Akik pedig pénzt vesztettek, sokszor a saját negatív tapasztalatuk alapján az egész MLM iparágat okolják.
Természetesen vannak tisztességes és korrekt módon működő MLM cégek, de ezeket bizony nem is olyan egyszerű kiszűrni a sok átverés közül. Ehhez nyújt segítséget ez a csekklista, ami alapján nagy biztonsággal meg lehet állapítani egy cégről, hogy gyanús a tevékenysége, vagy megbízható.

A DXN egyébként már több évtizede működik stabilan és megbízhatóan a nemzetközi piacon. Több, mint 180 országban van jelen és Magyarországon is több, mint 10 éve van helyi képviselete. De az ellenőrző csekklistát is csont nélkül teljesíti. Sőt, azt bőven túlteljesíti. 100%-ban megbízható.

Mit veszíthetek, ha csatlakozom és nem úgy mennek a dolgok, ahogy elképzeltem?

A DXN alapvetően egy törzsvásárlói rendszer, amibe teljesen ingyenesen lehet regisztrálni. Ne feledd, hogy ez egy tisztességes cég, akinek az a célja, hogy minél több terméket tudjon értékesíteni a vásárlói megelégedése mellett, hiszen az elégedett vásárlók visszatérő vásárlók lesznek.

Tehát semmilyen befektetés, vagy belépési, regisztrációs díj nincs. A DXN-től csak termékeket tudsz vásárolni. Minden mást, mint például oktatást, marketing eszközöket, díjmentesen kap minden törzsvásárló.

Így nem csak elméletileg, de gyakorlatilag sem tudsz pénzt veszíteni.

Persze, aki akar, az vásárolhat extra kedvezményekkel csomagokat, amik előre összeállított termékeket tartalmaznak, de ez nem kötelező. Akár egy csomag kávé vásárlásával is élvezheted a tagság előnyeit.

Mindent összevetve a DXN-nél nem lehet pénzt veszíteni!

Mennyi idő után tudok ezzel pénzt keresni?

Először abban a hónapban ír jóvá jutalékot a DXN, hogy egy adott hónapban eléred a 100 pont értékű személyes vásárlást. Minden terméknek van egy pontértéke. Ezek akár több rendelésből is összejöhetnek, de ahhoz, hogy jutalékot kapj, el kell érni egy hónapon belül a 100-at.

A jó hír, hogy a saját vásárlásod után is jár a jutalék. Így akkor is kaphatsz jóváírást, ha még senki nincs a csapatodban. Persze jóval többet kapsz, ha egyre több törzsvásárló forgalmából részesülsz.

Így igaz, hogy csak pár ezer forintot, de már egy hónap után is kaphatsz jutalékot.

(Természetesen van elméleti lehetőség arra is, hogy már az első hónapban akár 50000 forint jutalékot is elérj, de az nem általános eset. Ehhez arra van szükség, hogy már az első hónapban találj olyan törzsvásárló jelölteket, akik legalább 35000 forint körüli termékcsomagot vegyenek.

Ez nem gyakori eset, de volt már rá példa. Viszont nem szabad ezt alapul venni. Mivel korrektül akarlak tájékoztatni, azt mondom, hogy ehhez vagy szerencse kell, vagy már korábbi értékesítői/MLM tapasztalattal kell rendelkezz.)

Lehet ezt legálisan csinálni, ha nem vagyok még vállalkozó? Kaphatok így is jutalékot?

Mivel az elején pár ezer forintról, fokozatosan épül fel az üzleted, ezért nem is ajánlom, hogy dobj mindent félre és csapj bele egy egyéni vállalkozásba. Szerencsére azonban egy teljesen legális módon eljuthatsz oda, hogy csak akkor kelljen vállalkozást indítanod, amikor már annyi havi jutalékod lesz, hogy nyereségesen tudj belevágni.

Ezt úgy oldotta meg a DXN, hogy minden jutalékot, amit elérsz, azt jóváírja és nyilvántartja neked. A jutalékod összegét hónapról hónapra görgeti. Soha nem veszik el! Még akkor sem, ha esetleg egy ideje nem vagy aktív és nem is vásárolsz akár hónapokig. 

A jutalékhoz kétféle módon juthatsz hozzá. Törzsvásárlóként, vagy vállalkozóként.

  1. Törzsvásárlóként a jutalékot felhasználhatod vásárlásoknál. Ilyenkor úgy működik, mint a Supeshop kártya. Levonhatod a vásárlásod összegéből. 
  2. Vállalkozóként írsz egy számlát, amire a DXN magyarországi irodája elutalja az összeget a bankszámládra.

Tehát, amíg nem vagy vállalkozó addig elérheted, hogy a saját vásárlásaidat finanszírozod a jutalékból és közben építed a hálózatod. Ami jutalékot nem költesz el, az megmarad és tovább növelheted az egyenleged. Jutalék soha nem veszik el! Amiért egyszer már megdolgoztál, az nem veszik el soha. Nincs nullázódás!

Van még kérdésem. Hol és hogyan tehetem fel?

Keress meg ezen az e-mail címen: miskolci.jozsef@nemtitok.hu

Szívesen válaszolok kérdéseidre, vagy segítek, ha elakadtál valahol!

 

Telefonon is lehet érdeklődni?

Ha telefonon szeretnél kérdezni, vagy segítséget kérni, akkor írj egy e-mailt erre a címre:

miskolci.jozsef@nemtitok.hu

Írd meg a telefonszámodat és, hogy mikor lenne neked alkalmas a beszélgetés!

E-mailben visszaigazolom az időpontot és felhívlak az egyeztetett időpontban.