Üdvözöllek!

Jó, hogy itt vagy!

 

Örülök, hogy téged is érdekel az a fontos kérdés, hogy hogyan tudnál plusz pénzt keresni az interneten. Egy saját online vállalkozás elindítása az egyik legjobb döntés amit meghozhatsz. De talán attól tartasz, hogy a nulláról felépíteni túl bonyolult, vagy túl nehéz lehet neked. Lehet, hogy azt hiszed, ehhez sok tudás és kezdőtőke kell és a kockázat is túl nagy. Azonban ez ma már az internet segítségével teljes mértékben áthidalható!

Megmutatom, hogy:

 • milyen kockázatmentes üzletbe vághatsz bele teljesen ingyen amivel nem tudsz pénzt veszíteni
 • hogyan tehetsz szert extra jövedelmre
 • milyen eszközökkel tudlak ebben segíteni

Olyan lehetőséget mutatok, amivel nem találkozhatsz minden nap.

Olvasási idő: kb. 19 perc
Videók hossza összesen: kb. 6 perc

Online Vállalkozás Pofon Egyszerűen

Mi ez a nemtitok.hu és miről szól ez az egész?

 

A nemtitok.hu tulajdonképpen egy információ megosztó oldal, ahol azt szeretném megmutatni, hogy egyáltalán nem bonyolult manapság egy sikeres online vállalkozást elindítani.

Ha csatlakozol hozzánk, akkor csapatmunkában fogunk veled is online eszközök segítségével egy piacvezető cég számára új vásárlókat és üzleti partnereket keresni.

Közös célunk, hogy a cég törzsvásárlói körét bővítsük úgy, hogy a vásárlók a partner cégünk webshopjából kedvezményesen vásárolják meg azokat a hétköznapi fogyasztási cikkeket, amiket eddig a boltok polcairól vettek meg.

Ezzel elérjük azt, hogy a cég forgalma növekedjen és az így keletkezett profitból részesedést kapunk.

Minden tagunknak teljesen ingyenesen biztosítjuk az oktatást. Így nulláról indulva is belekezdhet bárki. Előképzettség nem szükséges.

Az egyik legjobb üzleti lehetőség : network marketing

A nemtitok.hu keretein belül egy olyan cég termékeire és üzleti lehetőségére hívom fel a figyelmed, ami 100%-osan ellenőrzött, évtizedek óta működik teljesen legálisan. Minden szükséges engedéllyel rendelkezik. Sőt, rengeteg díjjal és elismeréssel is kitüntették.

Az sem titok, hogy ez a fajta üzleti modell nagyon megosztja az embereket, ami sajnos sokszor a nem megfelelő tájékozottságon alapul, de bízom benne, hogy Te nyitott vagy a teljes képre és meg is nézed azt, mielőtt meghozod a döntést!

Itt talász egy cikket arról, hogy alapvetően én mit gondolok a network marketingről. Ha úgy gondolod hogy, nem elég biztosak az információid a témában, akkor mindenképpen olvasd el! Én senkit nem akarok erőből meggyőzni. Az igazi MLM az nem meggyőzésről és tukmálásról szól, hanem információ átadásról. Ha ez korrektül megtörténik, akkor mindenki fájdalommentesen tud dönteni, hogy érdekli-e a lehetőség, vagy nem. Ebbe az üzletbe csak önként és szívesen lehet és érdemes csatlakozni!  Legalábbis nálam!

Így épül az online üzleted

 

Az internet manapság nagyon sok helyen ott van már az életünkben. Ez óriási lehetőséget ad az üzleti partnerek és törzsvásárlók felkutatására, akár otthonról, de akár egy parkból, vagy egy tó partjáról is. Csak legyen térerő! 🙂

A hálózatépítés alapvetően egy 100%-ban személyes részvétellel végzett munka volt eredetileg. Ez mára teljesen megváltozott. Természetesen továbbra is végezhető a személyes emberi kapcsolatokra épített üzletépítés, hiszen sok embernek ez egyáltalán nem probléma, mert szívesen kommunikálnak másokkal.

De akik nem olyan típusúak, hogy könnyen teremtenek új kapcsolatokat, azoknak mára nagyszerű megoldásokat nyújtanak az online eszközök. Mi mind a két típusú hálózatépítésre tudunk jó és egyszerű példákat mutatni és tanítani.

A rendszerünk segítségével neked nem kell:

 • Fénylő arcú, kényszermosolyú előadásokat tartani
 • Kéretlen üzenetekkel zaklatnod az ismerőseidet és ismeretleneket
 • Termék készletet rendelned és tartanod, hogy kiszolgáld mások rendeléseit
 • Nincsenek kötelező „indulócsomagok”
 • Nincs kötelező havi vásárlás
 • És még sok tipikusan MLM-ezést nehezítő, megkeserítő dolog
online videós tréning

Milyen extrákat kapsz teljesen ingyen?

 

 • Alapos oktatás: nulláról induló lépésről-lépésre leckéket kapsz egy kimondottan online oktatásra készült felületen
 • Zárt Facebook csoport hozzáférés, ahol bármikor, bármit megkérdezhetsz. Tapasztalt mentorok segítenek, hogy sikeres légy
 • Hozzáférés egy tájékoztató rendszerhez, ahová irányíthatod az érdeklődőket és helyetted magyarázza el a dolgokat
 • Nem neked kell új belépőket betanítanod, hiszen egy kattintással átirányíthatod őket egy tájékoztató és oktató oldalra, ahol minden kérdésükre ott a válasz
 • Saját webshop felület, amin keresztül az érdeklődők közvetlenül a cégtől vásárolva te jutalékot kapsz, anélkül, hogy egyetlen termék is a te kezeden menne át
 • Folyamatos, heti online tanfolyamok, széleskörűen lefedve az üzletépítéssel kapcsolatos különböző témákkal, a folyamatos fejlődésedért

A cég

Ha eddig eljutottál, már biztos kíváncsi vagy arra, hogy konkrétan melyik céggel dolgozunk együtt, aminek kiváló termékeire és üzleti lehetőségére alapozzuk sikerünket!

A nemtitok.hu csapata a világ legnagyobb ganoderma termesztő és gyártó, DXN nevű nemzetközi vállalattal működik együtt.

Ahogy korábban írtam, mi elsősorban nem értékesítünk. Az értékesítést a DXN végzi. Mi törzsvásárlói kört építünk. Ez azt jelenti, hogy a mi segítségünkkel regisztráljanak mások törzsvásárlónak és ők saját maguknak rendeljék meg a kívánt termékeket törzsvásárlói kedvezményekkel, közvetlenül a DXN webáruházából.

Nézd meg ezt a 3 és fél perces videót a DXN cég egyik húzó termékcsaládjáról és arról, hogy miért tudod nagyon könnyen felépíteni Te is a törzsvásárlói körödet!

Pár információ a cégről

 • A világ legnagyobb ganoderma vállalata
 • 1993-ban alapította Malajziában Datuk Dr. Lim Siow Jin
 • Már több, mint 180 országban van jelen
 • Több, mint 12 millió fogyasztója, törzsvásárlója van szerte a világon
 • Magyarországon 2009 óta működik saját helyi irodával
 • „One Dragon” koncepció: Az egész folyamatot – termesztést, feldolgozást, értékesítést és marketinget kizárólag a Társaság végzi szigorú minőségellenőrzés mellett.
 • „One World – One Market” stratégia: Minden egyes Tag világszerte élvezheti a bónuszt, egyazon tagsággal. Azaz egy regisztrációval a Világ bármely pontján ugyanolyan feltételekkel vásárolhatsz, vagy építheted az üzleted.

A stabil céges háttér és a felnőtt lakosság kávéfogyasztási szokásai rendkívül kedvező feltételeket biztosítanak egy sikeres üzlet felépítéséhez, hiszen a DXN egyik alap terméke az egészséges ganodermás kávé.

Az emberek nem felejtik el meginni a kávéjukat és nem is mondanak le róla még válság idején sem!

Legyél óvatos!

Sajnos nem véletlenül tartanak az emberek a network marketing-től, vagy MLM-től. Nagyon sok csaló és szélhámos személy, vagy épp fél-illegálisan működő cég  kelti rossz hírét ennek az iparágnak. Amit tudnod kell, hogy viszonylag egyszerűen ki tudod szűrni te magad is, hogy melyik cég megbízható és melyik lehet esetleg gyanús, vagy gyanakvásra okot adó. Ehhez egy rövid csekklistát írtam le ebben a cikkben, amin ha végigmész, meg tudsz bizonyosodni arról, hogy  az adott cég, vagy lehetőség számodra jelenthet-e kockázatot.

Termékek

Mostanra már egyáltalán nem titok, hogy a DXN termékeinek fő összetevője a ganoderma. Ez egy nagyon sok hasznos tápanyagot tartalmazó gombafajta. Ez a gyógygomba segíti a szervezetünket a következőkben:

 • Testi folyamatok normalizálása
 • méreganyagok kiválasztásának erősítése
 • Immunrendszer működésének támogatása

Egészséges kávé

Ezek csak nagyvonalakban említett hatások. Ennél részletesebb információkat ebben a videóban tudsz megnézni. 2 perc 45 másodpercben megtudhatod, hogy miért eszméletlen jó megoldás az, ha például kávéban tudjuk elfogyasztani ezt a gyógynövényt.

Gyógynövényes, egészséges kávé? Ez elég ütős ötlet! Be is talál mindenkinél, aki kipróbálja!

A DXN egyik húzó és legnépszerűbb termékcsoportja a 8 féle kávé, amiknek legtöbbjében a ganoderma gyógygomba is benne van, de vannak más gyógynövényeket tartalmazó kávék is, mint például a maca vagy a ginzeng.

Tehát alapvetően egészséges élelmiszerek és táplálékkiegészítőket forgalmaz a cég, de megtalálható náluk a vegyszermentes sampon, tusfürdő, szappan, fogkrém és különböző kozmetikumok is.

Hogyan kereshetsz Te is pénzt?

Azt hiszem mostanra már kíváncsi vagy arra is, hogy Te hogyan tudsz pénzt keresni ezzel az egész koncepcióval!

Nem bonyolult

Nagyon lecsupaszítva annyi az egész, hogy

 1. veszel magadnak mondjuk egy csomag kávét a DXN-től. Ehhez ingyenesen tudsz törzsvásárlóként regisztrálni, hogy olcsóbban juss hozzá. Illetve így lesz egy saját, személyes linked a DXN honlapjához.
 2. Megiszod és megtapasztalod az ganodermás kávé előnyeit.
 3. Ezután nem tartod titokban, ha szóba jön egy társaságban, hogy te milyen kávét iszol és az miért jó neked. Ha más is ki akarja próbálni, akkor a te linkedre kattintva meg tudja magának is rendelni. Az így létrejött vásárlás utáni forgalom már a te ajánlásoddal jött létre, amit a DXN honorál neked.

A DXN 9 különböző módon jutalmazza meg azon a törzsvásárlóit, akiknek segítségével növelni tudja a forgalmát. Ebből a a forgalomból tud fizetni 9 féle jutalmat. Ezek legtöbbje pénz jutalom, de van köztük olyan is, amit nem pénzben ad, hanem például Karib tengeri nyaralásként.

Most nem részletezem tovább, mert itt nem az a cél, hogy minden betüjét megismerd a kifizetési tervnek, csak beillesztem ide a cég honlapjáról a 9 féle juttatást:

 

DXN 9 bonus

Mennyit lehet ezzel keresni? Erről írtam korábban egy blog bejegyzést, amit itt tudsz elolvasni. Három különböző számítással. Pesszimmista, ideális és elméleti lehetőség szintjén is bemutattam konkrét öszegekkel.

Kifizetés gyakorisága

Ha teljesíted a jutalékgyűjtés feltételeit, akkor minden hónapban jóváírják a forgalomtól függő összeget.

Jutalék fizetés feltétele

Ahhoz, hogy a cég jutalékot írjon neked jóvá, csak egyetlen feltételnek kell teljesülnie. Minden terméknek van egy úgynevezett pontértéke. Ha egy adott hónapban összejön a saját vásárlásaidból 100 pont, akkor máris jogosult vagy a jutalékra.

Ezt a 100 pontot nem muszály egy vásárlással összegyűjtened. De egy hónapon belül kell meglennie, hogy jutalékot kapj.

Egyébként a 100 pont értékű termékek vásárlása nagyon gyorsan összejön csak saját célra történő vásárlással. Tehát nem kell hozzá beraktározni egy rakás terméket a garázsba, vagy a kamrába. A havi kávé adag 2-3 főre, illetve mellé mondjuk fogkrém, tusfürdő, esetleg sampon, vagy pár élelmiszer és meg is van a 100 pontos feltétel.

Nincs kényszer

A DXN értelmes felnőttként kezeli a partnereit. Nincs semmilyen kényszerítő szabály. A fenti 100 pontos feltétel sem kötelező minden hónapban. Sőt, akár ki is lehet hagyni hónapokat anélkül, hogy az addig elért eredményeink elvesznének. A DXN-nél soha nincs pontvesztés, nullázódás, vagy szintvesztés. Akár 5 év múlva is ott folytathatja az ember az üzletét, ahol abbahagyta. Minden korábbi munka és törzsvásárlói hálózat örökre megmarad!

Kell vállalkozói igazolvány?

Nem. Kipróbálhatod magad teljesen kockázatmentesen! Eleinte a jutalékod a DXN törzsvásárlói számládon gyűlik, amit le tudsz vásárolni. Ez arra jó, hogy anélkül tudsz belekóstolni a saját vállalkozásod felépítésébe, hogy komoly üzleti döntést kéne hoznod. Törzsvásárlóként indulsz, aki a saját vásárlásai után is jutalom pontokat kap, amiket levásárolhat a cégnél.

Persze amint több lesz már a jutalékod, mint amit le tudnál vásárolni, akkor el is indíthatod az egyéni vállalkozásod, ami manapság már szinte csak egy bejelentési procedúra és akár online is elvégezhető.

Ezután már a felhalomzott jutalékot kiszámlázod a DXN magyarországi irodájának és a cég elutalja forintban a bankszámládra!

A lényeg tehát, hogy teljesen legálisan elkezdhetsz az üzlettel foglalkozni egyszerű magánszemélyként is és csak akkor kell hivatalosan vállalkozóvá válnod, ha tényleg megy a biznisz.

Milyen eszközöket kapsz a cégtől, hogy sikeres legyél?

 

Alapvetően a network marketing a személyes kapcsolatokkal működik a legjobban. De szerencsére az online világban is teljesen jól tud működni az üzleted építése. Ehhez a következő segítséget és eszközöket adja a DXN minden tagjának:

 

 • Webáruház: minden törzsvásárló a regisztráció után egy számára megszemélyesített webáruház hozzáférést kap. Bárki, aki ezen keresztül rendel magának valamit a DXN-től, az a te forgalmadat fogja növelni és ezáltal a te jutalékodat fogja növelni. Egyébként még a saját vásárlásaidat is beleszámolja a cég.
 • Webiroda: egy online felület, ahol belépve minden hivatalos információhoz hozzáférsz. Itt láthatod a saját és a csapatod teljesítményét. De itt jutsz hozzá hivatalos információkhoz is, ami a céggel kapcsolatos. Például a rendszeres oktatások időpontjáról.
 • Tanfolyamok, tréningek: A cég rendszeresen tart oktatásokat, tréningeket online és offline is. Ezek segítenek neked abban, hogy hogyan kell sikeresen felépítened a vállalkozásodat, de vannak az egészséges életmóddal kapcsolatos előadások is. Például hobbi sportolók táplálkozása, életvitele a szervezet optimális működéséhez, nem hétköznapi terhelésekkel. De volt már meditációs tréning is. Szóval nagyon széles skálán mozog az információ átadás.
 • Mobil alkalmazás: Ezzel tulajdonképpen zsebre vághatod az irodádat. Akár rendelni szeretnél valamit, akár új törzsvásárlót regisztrálni, vagy akár csetelni a csoportod tagjaival, azt megteheted a mobilodon is.
 • Személyes DXN-es weboldal: Ez tulajdonképpen olyan, mintha lenne egy saját céges honlapod. Ezen minden fontos információ megtalálható a cégről, a termékekről, az üzleti lehetőségről és ráadásul a te adataidat is feltüntetheted rajta. Így ezt marketing célokra is fel tudod használni, hiszen aki ezen keresztül regisztrál törszvásárlóként, az a te csapatodba fog kerülni.
Vállalkozók közössége

Miért csatlakozz hozzánk?

A fenti eszközöket bárki megkapja, aki csatlakozik a DXN-hez. De ha a mi csapatunkhoz csatlakozol, akkor nagyon komoly extra támogatást kapsz tőlünk. Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező és több milliárdos forgalmat bonyolító csapathoz fogsz kerülni, ahol olyan lendületes és folyamatosan fejlődő vállalkozók vannak, akik mindent megtesznek azért, hogy minden tag sikeres lehessen. Külön online oktatói rendszert dolgoztak ki, ami az elejétől segíteni fog. Olyan eszközökön és megoldásokon dolgoznak folyamatosan, ami a hatékonyságodat fogja növelni.

Egész egyszerűen ennek az üzletnek a működési elvéből következik, hogy itt csak akkor lehetünk mi is sikeresek, ha segítünk az új vállalkozó szellemű társainknak. Csak pár konkrétum, ami a te sikeredet fogja szolgálni.

Netac – Network Academy

Ez egy online oktatási felület. A nulla ismerettől leckénként vezet végig az első napodtól. Ha minden leckét megcsinálsz, akkor a végére már saját csapatod lesz, akikkel együtt egyre nagyobb forgalmú saját vállalkozásod lesz.

Minden lecke egymásra épül és a te saját tempódban csinálhatod. Csak akkor jelenik meg a következő feladat és információ, ha az előzőt már elolvastad. Persze csak rajtad áll, hogy meg is csinálod a valóságban, amit tanít a rendszer. Helyetted nem fog dolgozni senki! Ez a saját vállalkozásod, de ahhoz, hogy dolgozni tudj, minden segítséget megkapsz!

netac

DXNPro

A legaktívabb DXN tagok létrehozták a DXNPro csapatot, vagy akár klubnak is nevezhetjük. Kimondottan azoknak, akik komolyan gondolják azt, hogy egy jobb, sikeresebb, szabadabb életet szeretnének felépíteni a DXN egyszerű, de nagyszerű lehetőségével. Nagyon proaktív a csapat itt. Egy zárt Facebook csoporton belül folyamatosan kapjuk az instrukciókat, információkat és a kreatívabbnál kreatívabb olyan eszközöket, amiket a saját tapasztalatok és igények alapján meg lehet valósítani. Például a hivatalos DXN-től független saját kiadványokat, videókat, képeket, grafikákat és minden olyat, amit hasznosnak éreznek ahhoz, hogy segítség a tagok munkáját, fejlődését. Itt jobbra például egy telefon háttérkép látható. Eredetileg egy molinóra készült, de valakinek eszébe jutott, hogy jó lenne az okostelefonjára háttérképnek. És úgy is lett! 🙂

Fogjuk a kezed

Lehet, hogy elsőre azt gondolnád, ez az egész túl bonyolult. Hidd el, nem az!

Ez a pofonegyszerű vállalkozási lehetőség. Igyál kávét, oszd meg másokkal az élményt és profitálj! Mi megfogjuk a kezed és a fenti online oktatási rendszerrel (netac), illetve a támogató háttérrel (DXNPro) az első naptól képes leszel arra, hogy akár már aznap megoszd az információt másokkal. Az oktatási rendszer úgy van kialakítva, hogy ne neked kelljen egyből erről az egészről beszélned, hiszen az elején még te sem tudsz mindent. Legfeljebb annyit, hogy ízlik a kávé. Hidd el, az induláshoz már ennyi elég. A többit megtanulod menet közben!

A ganoderma életet cseppent a kávédba

Nincs kockázat

Ha össze kellene foglalni egy mondatban, hogy DXN áltatl nyújtott lehetőség miért jó, akkor azt mondanám: NINCS KOCKÁZAT!

 

 • A DXN-nél nem lehet pénzt veszteni. Talán ez a legnagyobb félelme azoknak, akik tartanak egy vállalkozás indításától.
 • Nincs befektetés
 • Nincs kötelező vásárlás
 • Nincs bónuszvesztés
 • Nincs üzleti szint vesztés
 • Bármikor abbahagyható és ugyanonnan újrakezdhető a régi törzsvásárlói hálózattal
 • Nem kell bemutatókat tartani
 • Nem kell nyomulni és ügynökösködni
 • Maximum barátkozni érdemes! 🙂

Csatlakozás

Az alap információkat most már megismerted. Ha vannak még kérdéseid, akkor első körben nézd át az oldal tetején található GYIK menüpontot, ahol a gyakori kérdésekre olvashatod el a válaszokat. Ha ott nem találod meg kérdésedre a választ, akkor természetesen felteheted nekem is valamelyik elérhetőségemen:

Telefon: +36204768302

Messenger

Viber

WhatsApp

E-mail:
miskolci.jozsef@nemtitok.hu

Ha úgy érzed, hogy neked is tetszik ez a lehetőség és érdekel az ajánlatom, akkor csatlakozz hozzám és csapatunkhoz! Vágj bele egy nagyszerű kalandba, ahol kockázatmentesen, pozitív hangulatban javíthatod az anyagi helyzeted, amivel lépésről-lépésre közeledhetsz a függetlenséged felé!

Kattints a gombra a csatlakozással kapcsolatos további nformációkhoz!