Reális a havi kétmillió otthoni munkával?

Tele van az internet csábító ajánlattal. Otthoni munka, fantasztikusnak látszó befektetési lehetőségek, stb. Én nem ígérem, hogy ennyit fogsz keresni x hónap múlva. Persze kereshetsz ennyit is, amit meg tudok mutatni, ha érdekel hogyan kell, de az több év kemény munkát igényel! De vajon reális a havi kétmillió?

Az nem lenne már elég jó, ha mondjuk két év múlva keresnél annyit mint most, csak nem egy gyárban, három műszakban robotolva, hanem otthonról, szabad időbeosztással?

 

Kell az embereknek a reális, vagy inkább álmodoznak az irreálisról?

pénztárca

Sokat gondolkodtam, hogy elég jó ajánlat-e az átlagembereknek az, hogy nem ígérek álomfizetést, csak amolyan kellemeset, amiből mindig van annyi a pénztárcában, amennyi kell?

 

Cserébe viszont

 • nem kell korán kelni, csak ha ő akar?
 • nem kell sokat távol lenni a családtól?
 • minden iskolai rendezvényre el tud menni, amin a gyerekek szerepelnek és nem kell másokkal szakot cserélni?
 • nem kell a nyári szünetben mindig lepasszolni őket a napközibe?
 • minden évben el tud menni a család egy kis nyaralásra?
 • maga oszthatja be a munkaidejét és nem kell a hétvégi túlóra miatt gondolkodni?
 • nincsenek negatív, vagy keresztbe tevő kollégák?
 • nem kell egy hozzá nem értő főnökkel küzdeni?
 • folyamatosan fejlődő személyiséget és növekedő anyagi biztonságot kap?
 • a nyugdíjtól sem kell rettegni, mert kellemes nyugdíj-kiegészítést fog kapni. Sőt, még a gyerekekre is rendszeres havi „járadékot” hagyhatnak?
 • stb. Sok dolgot lehetne még felsorolni, de minek? Szerintem ez egy egyértelműen ideális megoldás.

 

Ez eddig egy nagyon jó lista, ami mindenkinek nagyon tetszik és szimpatikus. De jön egy másik oldala a dolognak. Ezekhez az előnyökhöz munkával lehet hozzájutni. Valódi, értékteremtő munkával. Ezt azért hangsúlyoztam ki, mert az interneten rengeteg pénzkeresési ajánlatot találni. A mai napig megdöbbenek, hogy milyen sokan dőlnek be a hangzatos ígéreteknek. És szintén megdöbbenek, hogy e sok emberből miért nem gondol bele szinte senki, hogy ugyan mire is fizetne neki az a bizonyos álom lehetőség, amibe belevágott, vagy bele akar vágni? Leginkább az „Itt nem kell csinálni semmit. Nem kell eladni semmit. Nem kell másokat beléptetni……….stb.” típusú lehetőségkre gondolok.

Nem akarok most abba belemenni, hogy ez milyen eredményekhez vezet. Maradjunk annyiban, hogy kb. 2004-2005 környékén kezdtem el internetes pénzkeresés témájában dolgozni. Mostanra nagyjából messziről kiszúrom, hogy átverésről van-e szó. Sajnos azt kell mondjam, hogy a jelenleg interneten ajánlott lehetőségek kb. 90%-a átverés! Vannak amatőr szintűek és nagyon profik is, amik akár 4-5 évig is tudják bolondítani a jobbra vágyó, naiv embereket.

 

Otthoni munka

De mielőtt nagyon elkanyarodnék az eredeti témámtól, térjünk vissza a reális-irreális elvárásokhoz. Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy nagyon sok ember – igazából a többség – az irreális elvárásokkal keres plusz pénzkereseti lehetőséget az interneten. Az internet nagyon kényelmessé teszi sokak életét. Ez tény. De ettől még önmagától nem fog az embereknek pénzt termelni. Természetesen lehet valódi pénzt keresni az interneten, hiszen én is már évek óta egyéni vállalkozóként, másodállásban otthonról is dolgozom és valódi pénzt keresek vele. 

 

De ahogy kiemeltem: dolgozom! Ami nem hirdetések nézegetését, most induló új cégek ingyenes részvény osztogatását, elő-regisztrációkat és napi kifizetésű szuper befektetéseket jelent 240%-os profittal. Valódi munkát jelent, amivel másoknak segítve értéket teremtek. Ennek az értéknek megfelelő ellenértékben, pénzt kapok a végén. Ez így van rendben az elejétől a végéig.

Reális elvárásaim vannak, mert tudom, hogy mennyi munkával, mekkora szakértelemmel, mennyit lehet keresni az interneten. A nagy kérdés: neked reálisak az elvárásaid? Mennyi tudásod van hozzá és mennyit vagy hajlandó dolgozni? Ez a két legfontosabb tényező fogja meghatározni, hogy mennyit tudsz keresni az interneten! Mert már most azt tudom mondani, hogy igen, akár te is tudsz. Ha egy volt buszvezető, vagy ápolónő, vagy akár egy idősebb nyugdíjas is, aki csak elpötyög a számítógépen, meg tudja valósítani a plusz jövedelmét reális szinten, akkor szerintem TE is! Kérdés, hogy mennyire akarod? Akarsz reális jövedelmet keresni a munkádért?

Ha igen, akkor szívesen mutatok neked egy utat, amin csak mások után kell menni. Azok után, akik már megcsinálták.

Ezek után a nagy kérdés az, hogy ha megmutatom, én hogyan csinálom és ez neked nem kerül semmibe, akkor hajlandó vagy megnézni miről is van szó?

Megnézem