Nem tudom mennyire ismered Szendrei Ádámot? Az én korosztályom már azt mondaná rá – és szerintem mondja is 🙂 – hogy szemtelenül fiatalon lett sikeres. Bevallom én nem tudom ezt mondani rá, mert vannak olyan fiatalemberek, akikre egyszerűen fel lehet nézni, akármennyivel idősebb is nála az ember.

Ádámtól én is sokat tanultam már közvetlenül és közvetve is. A legtöbbet közvetve és ezalatt a Tudástár Klubot értem. Ő hozta létre, de ő „csak” közvetíti a tudást a világ nagy koponyáitól. Én harmadik hónapja vagyok tagja és nem tudok annyi időt fordítani rá, amennyit szeretnék, de így is 17! könyvet tudtam valamilyen formában feldolgozni a segítségével! Ennél jóval több könyvett tett magáévá Ádám és a nagy különbség másokkal ellentétben, hogy ő alkalmazza is.

Szóval Szendrei Ádámot fiatal kora ellenére nagyon nagy tudású embernek tartom. Ő az egyik legjobb példa arra, hogy mekkora változást tud elérni egy ember, ha alkalmazza is azt, amit tanult. Ádám falja a könyveket,amikkel fejlesztheti magát. Sokan mások is ezt teszik és mégsem lesznek sikeresek. Mi ennek az oka?

Szendrei Ádám

Ahogy írtam, nagy átlaggal ellentétben Ádám ALKALMAZZA is amit a könyvekből tanul. Pár év alatt igen nagyot tudott változtatni az életén ezzel. Most egy új, ingyenes sorozatot indít, aminek fő témája, hogy egy év alatt duplázd meg az eredményeidet. Még nem olvastam, hiszen nagyon friss, de látatlanban azt mondom, hogy a saját tapasztalataira építette.
Innentől kezdve az a kérdés, hogy lemásolod-e Ádám módszereit, amit mutatni fog?

A linken bővebben találhatóak részletek, de engem személy szerint a 365 napos auto-coaching fogott meg. Ezért is iratkoztam fel rá!
Téged mi érdekel a legjobban innen? A fizetésed akarod növelni? Esetleg a vállalkozásod robbantanád be? Kattints ide és döntsd el!

https://szendreiadam.hu/2xbevetel-option