Ha gondolkodtál azon, hogy milyen jó lenne egyszer egy saját vállalkozást indítani, de nem tudtad hogyan kell? Ha te is úgy gondolod, hogy az online világ felé kellene elmozdulni, mert egy fix munkahely sosem lehet biztos? Ha ötleted is volt már, csak nem mertél belevágni, akkor most van egy jó hírem!

A Tuudástár Klub elíndít egy 6 részes, ingyenes online tanfolyamot, amiben segítséget adnak az induláshoz, ötleteléshez.

Ha most amúgy is otthon ülsz a kijárási korlátozás miatt, vagy éppen azért mert elvesztetted a fix munkahelyed, akkor használd ki ezt a lehetőséget!

A tanfolyam kimondottan kezdőknek készült, mert az a célja, hogy minél több embernek segítsen! Tehát szerintem mindenképpen kérd az ingyenes tréninget, hogy legalább megtudd azt, neked sikerülne-e saját lábra állnod, vagy legalább egy másodállású vállalkozást felépítened az anyagi biztonságod felépítésére!

Online vállalkozás tréning

A tréning „élőben zajlik”, 2020.04.08-án kezdődik, és naponta jön egy új rész, így elég csak egy kicsi időt rászánnod, hogy kövesd a történéseket.

Amiről szó lesz:

  • 1. Milyen tudás szükséges a sikeres vállalkozáshoz?
  • 2. Konkrét rendszerek bemutatása, vizsgálata
  • 3. Hogyan teszteld az ötleted, mielőtt túl sok pénzt költesz rá?
  • 4. Hogyan automatizálj?
  • 5. Hogyan lépj a következő szintre haladóként?

Ha gondoltál már rá, hogy elindulsz egy saját vállalkozással online, de még nem tetted, vagy a jelenlegi rendszereiddel nem vagy elégedett, akkor nézd meg, mit tanulhatsz ebből az ingyenes tréningből.