Kezdjük a nulláról! Online MLM leckék. Mutatjuk mit csinálj, lépésről-lépésre!

netac – A kezdő hálózatépítők online tanfolyama 

Nagyon sokan azért nem mernek belevágni egy network marketing vállalkozásba, mert nem tudják pontosan mit is kellene csinálni? Vagy inkább azt, hogy hogyan? Illetve egész pontosan azt, hogy hogyan kell ezt JÓL csinálni? Anélkül, hogy mindenki megutálná őket, mert azt senki nem akarja. Ami érthető is. 🙂

Mi a legfőbb probléma?

A hálózatépítés is egy szakma, de nem kell a munkába állás előtt levizsgázni belőle, mert bárki elkezdheti azonnal csinálni. És ez bizony azt eredményezi, hogy rengeteg lelkes amatőr ugrik fejest az MLM-be az azonnal pénzkereset reményében.

És ez a legfőbb probléma! Sokan elkezdenek ágyúval verébre lőni, vagy elefántként becsörtetni a porcelán boltba. Ez pedig mindig csak károkat okoz. Mindenkinek!

Mi a megoldás?

Meg kell tanulni jól csinálni. A jó hír, hogy nem bonyolult. Viszont mindenképpen el kell sajátítani pár alap kézséget. De ez szerintem teljesen természetes, hiszen ez egy vállalkozás. Egy vállalkozást pedig nem lehet tudás nélkül sikerre vinni.

A jó hír, hogy a mi kis válllakozói közösségünk készített egy alaptanfolyamot, amit online lehet elvégezni. Tulajdonképpen ez nem is egy tanfolyam, hanem egy lépésről-lépésre útmutató arról, hogy mit érdemes tenned ahhoz, hogy az MLM vállalkozásod ne zátonyra fusson, hanem sikerre vigyed.

Ennek az oktató rendszernek network academy, röviden netac a neve.

netac – network academy

A netac rendszer úgy lett felépítve, hogy két funkciót töltsön be.

  • A kezdő hálózatépítőknek megtanítsa nulláról felépíteni a saját hálózatát.
  • Akár már az első lecke elvégzése után az új munkatárs helyett tud tájékoztatást adni az ő új érdeklődőinek. Tehát eszközként  is segíti az üzletépítést.

Így, ha valaki lelkesen belevág az üzlete építésébe, akár pár órán belül elkezdheti a munkát. Mert bár még ő is csak tanul, de a netac honlapjára irányítva az érdeklődőit, azonnal elkezdheti számukra a megfelelő információ átadását.

Online leckék

A netac oldalán egy Learn Dash nevű online oktatási rendszerre épülnek a leckék. Ez kicsit viccesnek hangzik talán, de tényleg egy automatizált tanítási folyamaton lehet végigmenni rajta.

Jelenleg 7 szekció, vagy fejezet található meg rajta. Ezeken belül általában 6-8 lecke van. Bár az elsőben majdnem 20. Úgy működik a rendszer, hogy egy leckét befejezve tudod megnyitni a következőt. Így vezet végig az egész tanulási folyamaton.

Ebben az a jó, hogy nem egy hírlevél automatára kell várnod, hogy küldje már a következő leckét, hanem a te saját tempódban tudod elvégezni a feladatokat. Ha te gyorsan falod az információt, mert éget a vágy, hogy minél előbb sikeres legyél, akkor nem kell várnod senkire. De ha megfontoltabban haladsz, akkor senki nem bombáz addig új információval, amíg az aktuálisat nem dolgoztad fel.

Mit kell csinálni?

A netac online leckéiben tényleg a nulladik lépéstől mutatja meg a teljesen kezdő hálózatépítőnek, hogy konkrétan mit kell csinálnia! Első körben egy alapozó tréninget kap, amiben megismerheti az üzlet alapjait, a céget és a termékeket. Megismeri például azt a módszert, amivel akár 3 hónap után 300000 forintos bevételt érhet el, ha mindent megcsinál a leckékből.

Ehhez olyan útmutatót kap, hogy mit kell csinálnia napokra lebontva. Milyen napi feladatokat kell elvégeznie? Előkészületek, teendők, stb.

Mire végére ér az összes leckének és napi szinten gyakorolja is, akkor a végére eljut arra  szintre, hogy már lesz egy kisebb csapata, akikkel együtt tud dolgozni a sikerükért.

Ezután természetesen a csapat bővítését is menedzselni tudja már és megindul a folyamatos növekedés felé.

Mennyibe kerül?

Adja magát a kérdés, hogy ha ilyen jó és hatékony a netac, akkor mennyibe kerül, hogy ha valaki igénybe akarja venni?

A következő jó hír az, hogy aki a mi csapatunkhoz csatlakozik, az teljesen ingyenesen hozzáférhet. Sőt, a csatlakozás után mindenki más is díjmentesen használhatja majd, aki ő hozzá fog csatlakozni. Tehát a mi csapatunkon belül mindenki ingyenesen használhatja a netac rendszerét.

Hogyan kezdheted el a netac online leckéit?

Nagyon egyszerűen. Javaslom, hogy olvasd el az Online vállalkozás pofon egyszerűen tájékoztatót és csatlakozz a csapatunkhoz és máris megkaphatod a hozzáférést. Csak szólj és már intézzük is!

Online Vállalkozás Pofon Egyszerűen

Online vállalkozás pofon egyszerűen

Építs fel te is egy saját vállalkozást, kockázatok nélkül! Kérd te is a részleteke, hogy hogyan tudod te is megcsinálni!