Önfejlesztés hatékonyan

Nem először írok a Tudástár Klubról. Most újra megnyíltak a kapui és ilyenkor próbálom megosztani másokkal is, hogy miért jó ez a lehetőség. Gondolkodtam, hogy most mi lehet éppen az az információ, ami a belépésre ösztönözhet minél több embert?

  • Talán emeljem ki az új könyveket?
  • Az új videós tananyagokat?
  • Új mesterkurzusokról írjak?
  • Esetleg az eddig nem létező közös, kézenfogós napirendes önfejlesztő programokat?

De aztán rájöttem, hogy talán hiába írnék ezekről. Honnan tudhatnám, hogy kinek melyik része tetszik ennek a klubnak? Ezért úgy döntöttem, hogy leírom azt, ami NEKEM tetszik az egész Tudástár Klub koncepcióban.

Könyvek feldolgozva? Nekem tetszik! 🙂

Annak idején, ami megfogott benne, az az, hogy sok szuper könyv volt benne, ami engem is érdekelt. Ez önmagában még nem lett volna csábító számomra, hiszen a könyvespolcomon is sorakozik sok nagyon jó könyv, amik elolvasásra várnak. És IGEN! EZ volt az ahol engem nagyon megfogott ez a klub. Itt ugyanis a könyvek fel vannak dolgozva! Na nem úgy, mint egy malac a disznóvágáson, hanem a lényeg kiemelve. Vázlat írva. Sőt, van amelyikhez még kérdések és munkafüzet is van a tartalom mniél hatékonyabb elsajátításához. De a legeslegjobb, hogy ezek az anyagok fel is vannak olvasva, mint egy hangoskönyv. Tehát audió formátumban bármikor meghallgathatom ezeket. Na, engem ez fogott meg igazán!

Én naponta gyalog közlekedtem a munkahelyemre, ami kb. 35-40 perc egy-egy alkalommal. Eközben mindig meg tudtam hallgatni egy-egy könyvet. Van amit többször is meghallgattam, hogy jobban „beépüljön” a tudatomba és tudatalattimba is. Szóval nekem ez a legütősebb része a klubnak.

Tréningek

Nekem már csak a könyvek is elegendőek lettek volna, de ehhez jönnek még az oktató videók különböző témákban. Vannak itt weboldal készítő tanfolyamok, vagy éppen nyugdíj megtakarításra oktató videó, de vállalkozás indításához is találok online tanfolyamot. Nos, ezek közül én kíváncsian néztem meg például az opciós kereskedésről szóló alaptanfolyamot. Sokat hallottam már az opciózásról, de ezzel végre szert tettem egy alaptudásra, amihez lehet, hogy sok órát kellett volna böngésznem a neten, hogy ennyi megfelelő információt én válogassak össze magamnak. Ezzel konkrétan elég sok időt megspóroltam magamnak. Nem mindegy a hatékonyság ebben a rohanó világban.

Mesterkurzusok

Személy szerint elsőre Szendrei Ádám kurzusát néztem végig. Ez sok ismeretemet megerősítette, de természetesen kaptam sok új információt is belőle. Nagyon megtetszett belőle például az osztalékos részvény befektetés témája. De alapvetően egy saját online vállalkozás felépítését mutatta be. Tudom, hogy az én utam is erre vezet, ezért is néztem meg. Azt is tudom már, hogy jó úton haladok. 🙂

Nekem ennyi

Számomra egyenlőre ennyi a klub, pedig vannak még bőven benne lehetőségek, amiket még ki sem használtam. Vannak élő klubtatlálkozók és egy új dolog, ami eddig nem volt. Ez pedig a napirend. Ez egy előre összeállított havi napirend az önfejlesztés útját választók számára. Ezt úgy képzeld el, hogy minden hónapra előre be van egy ütemterv írva, hogy melyik nap mivel foglalkozz. Ez egy nagyon erős mankó tud lenni azoknak, akik esetleg szeretnék, hogy vezessék őket. Amolyan mentor programnak is felfogható.

Szóval nekem nagyon tetszik a Tudástár Klub és nagyon hasznosnak tartom. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is! Ezek voltak az én saját tapasztalataim és gondolataim, de azért írok még pár sort a klub hivatalos oldaláról is kedvcsinálónak. Hátha az én érveim nem találnak be nálad, mert neked más dolgok értékesebbek. Hiszen nincs két egyforma ember! 🙂

Mitől hatékony a Tudástár klub?

1. 65+ önfejlesztő könyv tudása tömören

2. Minden tananyag hangoskönyvként is letölthető

3. 10+ üzleti mesterkurzus, pl. weboldalkészítés, automatizálás, üzleti tervezés, rendszerépítés, értékesítés, előadásmód

4. 15 db további tréning változatos témákban

5. Minden hónapban Klubtalálkozó, híres vendégelőadókkal

6. Kéthetente ingyenes Workshopok online

7. Napirend, játékosítás, ranglisták, ajándékok, közösség…

Nézd meg magadnak

Szerintem már csak egy dolog van hátra mielőtt belépsz te is a Tudástár Klubba. Nézd meg előtte magadnak! 🙂