Közeleg az év vége. Megvolt a karácsonyi nagy hajtás. Bevásárlás, rohangálás, készülődés. Mostanra eljött végre egy kis igazi kikapcsolódásra való idő. Minden lenyugszik ilyenkor. Elcsendesedik a világ körülöttünk és élvezi a család a nyugodt együttlétet. Legalábbis nálunk, ez most a program.

Remek alkalom ez arra, hogy egy kényelmes fotelba, vagy kanapéra befészkelve magunkat, elolvassunk egy jó könyvet, ha már a Reszkessetek betörőket unjuk a tévében. 🙂 Így tettem én is. Még a nyáron megvásároltam magamnak egy könyvet, amit most végre el is tudtam olvasni. Erről szeretnék most egy kis ajánlást írni.

Egy könyvben több, mint egy

A könyvet Nagy Gábor írta és a címe „Mindig van más választásod!”. A könyv lényege röviden a helyes gondolkodásmód kialakítása minden területen, legyen az magánéleti, vagy üzleti. A sikeres és boldog élet fejben dől el. Sokszor hallottuk már ezt, de véleményem szerint is így van ez. Az ehhez szükséges helyes gondolkodással kapcsolatban egy olyan dózist kapunk, amit általában 6-7 könyvből kaphatunk meg. Olvastam már jópár személyiségfejlesztéssel kapcsolatos és üzleti könyvet is, amik általában egy konkrét témára fókuszálnak és azt vesézik ki. Gábor könyve viszont nem aprózza el a dolgokat. Egy a témában vaskosnak számító könyvben körül ölel rengeteg témát ami a sikerrel kapcsolatos. A következő 7 legfontosabb fejezetcímet szedtem össze belőle. Ezeken a területeken ad jó tanácsokat, sőt még házi feladatokat is ahhoz, hogy elérhessük azt, ami a könyv alcíme is: „Hogyan írd át életed forgatókönyvét!”

  1. Gondolkozz másképp!
  2. Válaszd a jólétet!
  3. Válaszd a sikert!
  4. Válaszd az egészséget!
  5. Válaszd a boldogságot!
  6. Válaszd a szabadságot!
  7. Válaszd a biztonságot!

Miért ajánlom?

Tulajdonképpen ha egy-két mondatban kéne ajánlanom és megindokolnom, hogy miért vedd meg Gábor könyvét, akkor azt mondanám, hogy ezzel a könyvvel megspórolod másik 6-7 könyv árát, mert ebben minden benne van, ami jelenleg magyarul kapható személyiségfejlesztő könyvek 90%-a foglalkozik!

Igen, de miért lenne szükségünk személyiségfejlesztő könyvekre? Egyszerű. Ha arra a kérdésre, hogy elégedett vagy-e a jelenlegi helyzeteddel az életben, a legjobb esetben is az a válaszod, hogy lehetne jobb is, akkor mindenképpen hasznosak az ilyen ismeretek. Igazából nem űrtechnológia bonyolultságú dolgokról van szó, hanem pofon egyszerű módszerekről. Csak rá kell mutassanak a hibáinkra, amikről lehet, hogy nem is tudtunk. Innentől kezdve pedig már tudunk ellene tenni.

A sikeres és boldog emberek tudatosak. Nagyon ritka az, amikor olyan személyisége van valakinek, hogy öntudatlanul is a legjobb a hozzáállása mindenhez. Viszont ezek tanulhatóak és rossz szokásaink átalakításával mindenki a lehető legjobb eredményeket érheti el az életben.

  • Boldog családi háttér
  • Biztos anyagi háttér
  • Kiegyensúlyozott, boldog élet

Ezek elérésére a legtöbb embernek külső segítség kell, vagy kellene, csak nem is tudnak róla. Élik a mókuskerék életüket, nem is gondolva arra, hogy egy kis odafigyeléssel óriási változást érhetnének el.

Szerintem nézd meg magad is, mire jó!

Nagy Gábor könyve szinte mindenre ad tanácsokat. Kezdve a saját magunkkal való megfelelő hozzáállástól az anyagi helyzetünk javításáig. Konkrét javaslatok is vannak benne, hogy lehet elindulni például a pénzügyi problémáink rendezésével kapcsolatban. Még a különböző vállalkozási formákról is olvashatunk benne. Szóval elég részletes útmutató. Egyébként eddig akárhány véleményt olvastam erről a könyvről, a legtöbben azt emelték ki, amit én is. Azt, hogy egy könyvben annyi tudás és ismeret van leírva, amit mások sok könyvben külön-külön írtak le.

Nyugodt szívvel ajánlom, hogy nézz rá a könyv hivatalos honlapjára és szerezz bővebb információkat:
https://vanmasvalasztasod.hu/