Egy hálózatépítő (vagy üzletkötő) mondja:
” Nincs önbizalmam és ez látszik is rajtam. Senki nem akar velem üzletet kötni, ezért az eredményeim igazolják is az érzéseim. Hogyan tudnám ezt rendbe tenni?”

No stressz!

Big Al - Tom Schreiter
Big Al Írásai nyomán

Hagyd abba a stresszelést azon, hogy amikor találkozol valakivel, akkor vajon nyersz, vagy vesztesz majd! Ehelyett inkább csak találkozz emberekkel és mutass nekik egy plusz lehetőséget arra, ahogy az életüket élhetik. Íly módon nincs az a nyomasztó érzés, ha nem érdekli őket az ajánlatod és nem töri össze az önbecsülésed sem. Egyszerüen csak azt választják, hogy nem élnek ezzel a lehetőséggel.

Ezen túl van még egy előnye ennek. Amikor a termékekről, vagy az üzleti lehetőségről csak egy plusz lehetőségként beszélünk, akkor az emberek nyugodtak maradnak, nem feszülnek be. Sokkal kevesebb stressz éri minden résztvevőjét a beszélgetésnek.

Kezdők problémái

Eddig tart Big Al mai rövid tippje. Ehhez én annyit tudok hozzá tenni, hogy talán ez az egyik legnagyobb visszatartó érzés sok emberben, hogy belevágjanak egy MLM vállalkozásba. Mivel nem profi értékesítők, nem merik „előhozni” a beszélgetések során az MLM-es „bizniszüket”, mert félnek, hogy mit fognak szólni. Biztos leszólják majd őket. Meg különben is ők nem olyan ügynök típusú emberek.

A DXN módszer

A DXN-nél abszolút működik Big Al tanácsa. Sőt, én is tudok olyan módszert mutatni, ami kifejezetten azt igényli, hogy ne beszéljünk az üzleti lehetőségről, vagy a termékekről a beszélgetéseink során és mégis építeni tudjuk vele a hálózatunkat és az üzletünket. Amivel nyilván a bevételeinket is.

Téged érdekel olyan módszer, amivel nem kell nyomulni, ahol nem kell bemutatókat tartani és a teljesen kezdők is megbizonyosodhatnak róla, hogy ők is meg tudják csinálni? Ha igen, akkor kérd az információt itt:

A gombra kattintással tudomásul veszed az adatkezelési szabályzatunkat!