Tegnap hivatalosan is megerősítették, amit már márciusban sejtettem. QSA lettem. Na, jó de az meg mi? Kérdezheted teljesen jogosan. Ez az angol Qualified Star Agent rövidítése. Gondolom még ez sem mond sokat, ezért elárulom, hogy ez a DXN első üzletépítő szintje. Ez több előnnyel is jár azon túl, hogy ez az egyik legfontosabb szint a cégnél és minden hálózatépítőjének pályafutásában. Az egyik előny, hogy innentől már 25%-os jutalékot kapok a hálózatom forgalmának értékesítési értékéből. Ebben benne van egyébként a saját fogyasztásom is, így mostantól még olcsóbb lesz a kávém. 🙂

Hogyan?

Igazából persze nem lesz olcsóbb, csak több jutalékot kapok vissza a vásárlásomból. Egyébként én ezen annak idején nagyon meglepődtem. Nem hallottam előtte olyan MLM cégről, ahol a saját magam részére történő vásárlás után is jutalékot kapok. Pedig logikus. Az is forgalom és a DXN a forgalmat jutalmazza, hiszen a forgalomból neki bevétele van, bárhonnan is érkezik.

A tegnapi nap megkaptam a CA Factory gratulációját is. Tudod a CA Factory az a rendszer, amit Kócsó László készített arra, hogy minél gyorsabban lehessenek sikeresek a DXN-hez csatlakozott tagok. Ő volt az, aki az egész világon a leggyosabban érte el a legmagasabb szintet, amit a DXN-nél lehet. Ez pedig a Crown Ambassador szint. Innen jön az elnevezése is a CA Factory oldalnak. Ugyanis ez pedig a Crown Ambassador Factory rövidítése. Így már elég érdekesen hangzik?

Annyit mondok, hogy Kócsó László hálózatának forgalma több, mint 4 milliárd forint évente, mint Crown Ambassador. Szerintem elég izgalmasan hangzik, hogy van egy Crown Ambassador „Gyár”, aminek célja a következő Crown Ambassador-ok kinevelése.

Téged nem érdekel ilyesmi? 🙂

Ha egy mondatban kéne összefoglalnom: Igyál kávét és keress pénzt! 🙂

Neked hány kávéfogyasztó ismerősöd van?

Keress meg és igyál te is DXN-es, egészséges kávét (vagy teát…vagy kakaót)! Azt pedig megbeszéljük, hogy léphetsz be te is a Crown Ambassador gyárba.

Kérj bővebb infót itt!