Újra megnyitott a Tudástár Klub, és képzeld, most egy extra programot adnak azoknak, akik most csatlakoznak a Klubhoz 2020 október 21. éjfélig: megkapod a Milliomos Elme Programot + 3 bónuszt is.

Ez a 3 hónapos önfejlesztő program kifejezetten arról szól, hogyan tud több pénz beáramlani az életedbe. Természetesen ez egy alapos tanulási folyamattal jár, amit a Tudástár Klub biztosít Neked tantervekkel, apróbb feladatokkal, kihívásokkal és élő közvetítésekkel is, hogy a lehető leghatékonyabban tud a tanultakat a mindennapjaidba beépíteni.

De ez csak az extra program, amit az új tagok megkapnak teljesen ingyen. Ahhoz a rengeteg anyaghoz, amikről már régebben is írtam, továbbiak érkeztek és érkeznek azóta is folyamatosan.

A Tudástár Klubban több, mint 1.7 millió forintnyi értékes tartalom van, amihez hozzáférhetsz mindössze havi egy könyv áráért (4990 Ft). Igen, csupán ennyi a klubtagság havi díja, ezen felül nincs semmi rejtett költség, amit ki kellene fizetned.

Folyamatosan bővül a Tudástár Klub

Vázlatosan összeszedtem, mi mindent találsz meg a Klubban, de javaslom, hogy kattints ide, és nézd meg részletesen:

  • 70+ önfejlesztő könyv tudása tömören (300.000 Ft érték)
  • Minden tananyag hangoskönyvként is letölthető (200.000 Ft érték)
  • 10+ üzleti mesterkurzus, pl. weboldalkészítés, webdesign (799.000 Ft érték)
  • 15 db további tréning változatos témákban (149.850 Ft érték)
  • Minden hónapban Klubtalálkozó, híres vendégelőadókkal (15.000 Ft érték)
  • Kéthetente ingyenes Workshopok online (50.000 Ft érték)
  • Napirend, játékosítás, ranglisták, ajándékok, közösség… (100.000 Ft érték)

Milliomos Elme Program

Ahogy már említettem, ha most csatlakozol, akkor még éppen időben vagy ahhoz, hogy részt vehess teljesen ingyen a 3 hónapos Milliomos Elme Programon, mely értéke 195.000 Ft, és megkapd az ehhez járó 3 bónuszt is:

  • A programhoz ajándékba kapsz egy online, automatizált coaching programot, ami segít az úton maradni, segít felállítani a céljaidat, azokat lépésekre bontani, és számon is kér, ha szeretnéd.
  • Ajándékba kapsz egy élő kérdezz-felelek lehetőséget Szendrei Ádámmal, ahol felteheted akár az üzleti, pénzügyi, akár egyéb jellegű kérdéseidet, és személyesen, élőben fog rá válaszolni.
  • Készítettek Neked továbbá egy Küldetést, mely csak a Milliomos Elme Program résztvevőinek lesz elérhető. Ez a küldetés 8 leckén keresztül segít, hogy boldogabb és sikeresebb életet építhess.

Most lehet azt gondolod ez túl sok ahhoz, hogy mindenhez hozzáférj „havi két pizza áráért”…

De ez tényleg ennyi, nincs semmi apróbetűs rész. Amit fontosnak tartok kiemelni, hogy az ár fix. Tehát ha most csatlakozol, akkor biztosítod magadnak ezt a díjat akkor is, ha később az emelkedni fog (szerintem ez az alacsony ár nagyon meglepő, ennyi mindenért cserébe…).

Ez az ajánlat tehát csak azoknak él, akik ezen a héten csatlakoznak a Tudástár Klubhoz, azaz 2020.10.21 éjfélig tudsz élni ezzel a lehetőséggel.

Javaslom, hogy nézd meg mennyi mindent kapsz a Tudástár Klubban, ehhez kattints ide!