Igaz, az előző bejegyzésemben azt igértem, hogy leírok pár szempontot, amik alapján könnyebben eldönthetjük, hogy egy nagyszerűnek látszó pénzkereseti lehetőség, valójában az, vagy valamilyen csalás, átverés. Ennek ellenére most mégsem ez lesz a téma, hanem az internetes jelenlét, a tartalom marketing, ami profitot hozhat.

Nem titok, hogy manapság a sikerhez az kell, hogy az ember el tudja adni magát, vagy a termékeit. Az is biztos, hogy manapság az emberek viszont nagyon utálják, ha el akarnak nekik adni valamit. Hogy lehet ebből az ellentmondásból mégis jövedelmező üzletet összehozni? Hát úgy, hogy bár utálják az emberek az eladást, de vásárolni szeretnek. Innentől kezdve azon kell dolgozni, hogy olyan értéket adjunk nekik, ami valamiért kell nekik. Mindegy, hogy az egy szolgáltatás, vagy egy termék. Fel kell építeni a bizalmat, és jó megoldást kell adni az érdeklődők problémájára. Ha ebben jók vagyunk, akkor amolyan mindenki jól jár üzlet jön létre. Az érdeklődők szívesen vásárolják meg azt a dolgot, amivel a problémájukat meg tudják oldani.

Sokan azonban elakadnak ott, hogy hogyan adjanak értéket? Hogyan építhetnek bizalmat? Ebben tud segíteni Tóth Mihály mini tanfolyama, melyben röviden összefoglalja, hogyan lehet ezt megoldani. Ehhez ő is azt javasolja, ami az én véleményem is.

  • Értékes tartalom kell
  • Ezt persze meg kell tudni írni
  • Ehhez jó szövegekket kell tudni írni
  • Tudni kell azt, hogy mikor, hányszor, hogyan és hol írjunk

 

Misi anyagaiból már én is megnéztem jópárat és őt olyan trénernek tartom,

  1. aki nem csak elémletben oktat, hanem látszik az, hogy amit tanít, azt ő már meg is csinálta a gyakorlatban
  2. aki nem halandzsázik érthetetlen üzleti, vagy IT szlenggel
  3. aki az alapoktól mutatja a dolgokat és nem haladó szintről kezdi

 

Szóval úgy gondolom, hogy aki eldöntötte, hogy meg akarja tanulni az alapokat ahhoz, hogy az online vállalkozások világában sikeres legyen, annak nyugodt szívvel ajánlom ingyenes tanfolyamát, melynek címe:

Tartalom Marketing

Hogyan Szerezz Még Több Minőségi Vevőt Szövegírással és Tartalom Marketinggel…

A három fő témakör a következő:

Tartalom Marketing Stratégia Tervezés

Hatékony Pénztermelő Szövegírás Technika

Vevőhozó Blog és Youtube Csatorna Építése

 

Ezekből megtanulhatod, hogyan készítsd el a 365 napos stratégiádat. Mikor, miről írj és kinek. Szövegírási tenchikákat sajátíthatsz el, amivel vevőket tudsz szerezni. Megtudod, hogy csinálj blogot és saját Youtube csatornát a sikeredhez.

Kedvet kaptál te is? Kattints ide és tuti te is kedvet kapsz a tanuláshoz!

Tartalom Marketing és Szövegírás Minikurzus