Nemrégiben friss hírek jelentek meg a sajtóban a DXN háza tájáról.

DXN Malájzia legnagyobb angol nyelvű újságában!

DXN új, indidai gyár
Dr. Lim bejelenti, hogy többmillió ringgit-es beruházással új gyárat épít az indiai Telengana-ban

Malájzia legnagyobb, angol nyelvű újsága adott hírt a DXN globális terjeszkedésének lépcsőfokáról. Az indiai Telengana-ban épít új gyárat többmillió ringgit-es beruházásként. Az átadást 2020-ra tervezik.

„A fő különbség a DXN és más versenytársai között az, hogy pozitív társadalmi hatást gyakorol tevékenységével, mert 100%-ban helyi munkaerőt alkalmaz”

Dato’ Dr. Lim Siow Jin

Az újságban arról írnak, hogy a DXN folytatja globális növekedését. Ezt egy négynapos munkalátogatás után jelentette be a cég vezetője melynek során az indiai miniszterrel Singireddy Niranjan Reddy-vel tárgyaltak.

A főként spirulinára és ganodermára fókuszáló cég 25 millió amerikai dollárt fektetett be egy 20 hektáros terület megvásárlására, amin a 25000 m2-es gyár épül majd. Az új gyárban kávét, italokat, háztartási eszközöket, kozmetikumokat, piperecikkeket és ayurvéda gyógynövényes termékeket fognak eőállítani helyi és nemzetközi piacra.

Pozitív társadalmi és gazdasági hatás

A sajtótájékoztatón a DXN alapítója és vezetője Datuk Dr Lim Siow Jin elmondta, hogy ezzel 1000-1500 új munkahelyet hoznak létre. Reddy, az indiai miniszter megjegyezte, hogy a DXN ezzel igen pozitív társadalmi és gazdasági hatást fog jelenteni Keddah életében és bízik abban, hogy további sikerek érhetők el a jövőben.

A DXN-nek jelenleg 8 millió törzsvásárlója van a világ 189 különböző országából. Csak Indiában 2001 óta van jelen az idén 25 éves cég. További gyárai vannak szerte a világban. Malájziában, Indiában, Kínában, Mexikóban és Indonéziában is.

A cég jelenleg is tárgyalásokat az indiai kormánnyal, további 20 hektáros terület megvásárlására, hogy tovább tudja növelni spirulina termelését.

Jövőbeni tervei között szerepel újabb és újabb termékek piacra dobása. Ilyen lesz például a spirulinás tészta és gabonapehely és egyéb élelmiszerek.

„A jövőben olyan mindennapi élelmiszerek bevezetését tervezzük, amik spirulinát és ganodermát tartalmaznak”

Dato’ Dr. Lim Siow Jin

Dato’ Dr. Lim Siow Jin ambíciózus terveiről is mesélt. Ezek közé tartozik további gyárak telepítése újabb országokban. Az eddigiek mellett Fülöp szigeteken és az Egyesült Államokban is szeretné a helyi termelést beindítani. Ezzel is segítve a cég filozófiájának hatékonyságát, ugyanis a DXN a termeléstől az értékesítésig minden lépést a saját kezében tartja és kontrollálja. Saját termékeit, saját gyáraiban állítja elő, saját marketingjével közvetlenül juttatja el a vásárlóihoz. Ez a DXN „One Dragon” koncepciója.

Bíztató eredmények a jövőre nézve

A cég dinamikus fejlődését nagyon jól bemutatja a közvetlen értékesítők évről évre megjelenő hivatalos listája az éves forgalmuk alapján összeállított top 100 lista (DSN top 100). 10 évvel ezelőtt, 2009-ben még a 40. helyen szerepelt éves 300 millió dolláros forgalommal. Idén, 2019-ben már a 15. helyen szerepel és a 2018-as bevétele 1,25 milliárd dollár volt. A DXN céges Direc Selling New profilja itt tekinthető meg.

DXN Direct Selling News 15. hely 2018

A DXN sikerei, a partenerei sikerei

DXN sikerei a partnerei sikerességén múlik. Az egyre jobb eredmények annak köszönhetőek, hogy világszerte folyamatosan nő az elégedett törzsvásárlók száma. Az egyre nagyobb forgalomból egyre több jutalmat tud a cég is kifizetni partnereinek. A siker titka abban van, hogy minden törzsvásárlót partnerének tekint a cég, így minden vásárlás után megjutalmazza az aktív törzsvásárlóit. Vagy levásárolható e-pontokat kapnak, vagy akár jutalékként fel is vehetik.

Szeretnél a DXN partnere lenni?

A cég „One World One Market” filozófiája szerint az egész világot egy piacként kezeli. Az egész világon érvényes törzsvásárlói regisztrációval az egész világ potenciális piacává válik minden tagjának, hiszen bárki, aki ajánlani tudja a DXN termékeit másoknak bárhol a világon, az jutalom pontokat kaphat érte. Ahogy feljebb írtam, ezek a pontok levásárolhatók, vagy jutalékként felvehetők. Így akár egy törzsvásárló is egy saját globális vállalkozást indíthat otthonról.

Ha érdekesen hangzik egy ilyen lehetőség, akkor olvasd el egy korábbi bejegyzésem, ahol leírtam, hogyan lehet saját vállalkozást indítani egyszerűen a DXN-nel:

https://nemtitok.hu/vallalkozas-egyszeruen/