Hálózatépítés hihetően

Big Al - Tom Schreiter
Big Al írásai nyomán

Big Al egyszer egy vacsora közben beszélgetett Chris Gullo-val, aki elmesélte neki, hogyan tudja elérni, hogy egy munkatársa HINNI TUDJON BENNE, hogy ő is fel tud építeni egy havi 6.000.000 forintos forgalmú hálózatot.

Ahhoz, hogy egy új munkatárs el tudja hinni, hogy ő is képes havi 6.000.000 forintos forgalmat felépíteni, Chris ezt mondja nekik:

„Mehetsz és eldöntheted, hogy személyesen fogsz 6.000.000 forintért termékeket értékesíteni, de az egy teljes munkaidős foglalkozás lenne. Miért nem döntesz úgy, hogy csatlakoztatsz egy munkatársat és akkor már csak fejenként 3.000.000 forint forgalmat kell generálnotok.

Vagy éppenséggel te és az új munkatársatok is csatlakoztattok még egy-egy személyt és akkor fejenként már csak 1.500.000 forintos forgalmat kell elérnetek.

De, ha ennél sokkal egyszerűbben el akarod érni a havi 6.000.000 forintot, akkor tanítsd meg a többieket arra, hogy ők is egy-egy személyt csatlakoztassanak ehhez az üzlethez és akkor már csak havi 750.000 forint forgalom jut fejenként és így tovább és így tovább…”

Micsoda remek módja ez annak, hogy egy új üzlettárs TÉNYLEG el tudja HINNI, hogy ő is fel tud építeni egy havi 6.000.000 forintos forgalmú üzletet.

Csapat

Hatástöbbszörözés – ne dolgozz egyedül!

Ez a hálózatépítés hatástöbbszöröző módja. Dolgozol és egyre nagyobb eredményeket érsz el vele. Így lehet elérni a főoldalon olvasható felvetésemet, miszerint akár minden hónapban lehet „béremelésed”.

Ehhez persze vállalni kell, hogy vállalkozóként kell gondolkodj és dolgoznod. Viszont a jó benne, hogy nem olyan vállalkozást kell indíts, ami nagy kezdőtőkét, esetleg ingatlant, vagy annak bérlését igényli. Nem kell raktárkészletet vásárolnod. Konkrétan másodállásból elkezdheted felépíteni a saját teljes munkaidős vállalkozásodat úgy, hogy az nem zavarja a jelenlegi munkahelyedet és foglalkozásodat. De korábban már írtam bővebben, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egy saját vállalkozásnak. Erről itt olvashatsz:

Én látom az erejét, az előnyeit és persze a hátrányait is ennek a ehetőségnek. Eldöntöttem, hogy számomra megéri, mert van célom, amit el akarok vele érni.

Havi 30000 forinttal milliós forgalomak

Te elhiszed, hogy tudsz havi 30000 forintos forgalmat generálni személyesen? Például finom és egészséges kávéval? Akkor gondold és számold tovább, hogy mekkora forgalom jönne létre, ha a kávézó ismerőseid is ugyanezt tennék a tanácsodra! Ötletelésre itt egy korábbi bejegyzésem, ahol kiszámoltam három verzióban (optimista, pesszimista, ideális) az elérhető bevételeket egy DXN-es hálózatban. Ezt itt olvashatod el:

Ha szeretnél részesedni egy kávéfogyasztó törzsvásárlói rendszer havi forgalmából, akkor keress meg, vagy kérj bővebb információt itt:

A gombra kattintással tudomásul veszed az adatkezelési szabályzatunkat!