2019. május 4-én ünnepelte a DXN magyarországi jelenlétének 10. születésnapját. Erre az eseményre én is elmentem és most szeretnék beszámolni róla. Annyit mondok, hogy még én is a szinpadra kerültem egy időre. 🙂

A helyszín

Hotel Novotel Budapest Centrum
Hotel Novotel Budapest Centrum

A rendezvény egy színvonalas helyszínt kapott: Hotel Novotel Budapest Centrum.
Itt gyülekezett sok lelkes és pozitív DXN tag, hogy megünnepelje a cég magyarországi és ezzel egyidőben az egész európai piac megnyitásának 10. évfordulóját. Ugyanis kis hazánkból indult európai útjára a malájziai cég, ezért tulajdonképpen a kontinens alapító országa lettünk annak idején.

A szálloda méltó színvonalon adott otthont a szülinapnak, ahol a beregisztrálásom után rögtön a kezembe adtak egy ajándékcsomagot. Hirtelen úgy meglepődtem, hogy csak megköszöntem és mentem is tovább. A csomag jellegéből sejtettem, hogy egy ital lapul benne, de csak hazaérve néztem meg alaposan és még otthon is mosolyt tudott csalni arcomra. Egy „speciális” feliratú pezsgőt kaptam.

DXN pezsgő
DXN pezsgő

Előadások

A nap folyamán előadásokat hallhattunk magyar DXN-es vezetőktől, akik a kezdetektől részt vettek a DXN magyarországi életében. Elmesélték, hogy ők mit és hogyan éltek meg ebben a 10 évben. Mit kaptak a cégtől, illetve igazából a lehetőségtől, amit általa kaptak. Valamennyien valódi szabad emberként élhetnek ma már, a felépített vállalkozásuknak köszönhetően. Az előadásokból és az így megismert életutakból egyértelműen látszik, hogy ez a fajta vállalkozás szinte bárkinek jó megoldást tud adni. A top vezetők között van ex-buszsofőr, ápolónő, órás mester, korábban is sikeres vállalkozó, stb. Van akinek anyagilag, van akinek szabadidőben kellett egy megoldás, mert nem volt elégedett az addigi életével.

Jane Yau

Kiemelt külföldi előadóként Jane Yau beszélt nekünk az egészség fontosságáról. Ő a világ egyik legelismertebb ganoterapeutája. Malájziából érkezett. Nagyon közvetlen személyiség. Mindenkivel szívesen beszél és ad tanácsot a ganodermás, spirulinás termékek használatával kapcsolatban. Ezt én is alá tudom támasztani, mert kb. két éve írtam neki levelet egy személyes kérdéssel és egy-két napn belül válaszolt is. Étkezési tanácsot is adott, melynek természetesen része volt a DXN termékcsalád is, de emellé konrkrét élelmiszereket is javasolt, hogy mit kellene fogyaszanom, illetve azt, hogy miket kell kerülnöm az én esetemben.

Fontosnak tartja, hogy ne csak a saját egészségünkkel törődjünk, hanem az egész családéval. Férj/feleség és gyerek is kapják meg a megfelelő tápanyagokat és egészséges táplálkozást. Viccesen megjegyezte, hogy neki, mint feleség, az a feladata, hogy a férje tovább éljen, mint ő, mert különben nem tudna kinek a vállára támaszkodni az életben. 🙂

Geszti Péter

Magyar vendégelőadóként Geszti Péter érkezett. Bevallom én nagyon kíváncsi voltam az ő „műsorára”. És beigazolódott, hogy érdemes is volt. Élveztem minden percét, pedig nem vagyok Geszti rajongó. A munkásságát mindig elismertem, de amúgy semleges volt vele kapcsolatban az érzésem.

Geszti Péter
Geszti Péter előadása

Az előadás közben ez már megváltozott. Amikor nem egy tévéműsorban kell egy „szerepet” játszania, vagy megfelelnie egy műsornak, hanem csak magát adja, akkor egy nagyon érdekes és kreatív személyiség bontakozik ki belőle. Látszott, hogy profi és nagy rutinja van, mint előadó, de a mondanivalója is nagyon jól össze volt szedve. Űtősek és tanulságosak voltak a mondatai. Úgy szórakoztatott, hogy azért mindig elgondolkodtatott, rádöbbentett dolgokra. Azt hiszem sok olyan gondolattal gazdagodtunk, amit még sokáig hasznosíthatunk belőle. Nekem nagyon tetszett!

Volt egy nagyon jó meglátása, ami az egészséggel kapcsolatos. Biztos azért hozta elő, mert ahogy a beszéde elején elárulta, alaposan utána nézett a DXN-nek. (Gondolom, akármilyen céghez nem adja a nevét, ami érthető). Az pedig egyértelmű, hogy az egészség kiemelt helyen szerepel a cégnél.

Azt mondta, hogy nagyon vigyáznunk kell az egészségünkre, mert az egészséges ember lehet bármi. Ezer álma és vágya is lehet, amit el akar érni. De a beteg ember csak egyet akar. Egészséges lenni. Szóval legyünk egészségesek és akkor rengeteg választási lehetőségünk lesz.

Előadása közben rájöttem, hogy miért lett Péter ilyen kreatív és tehetséges. Nagyszerű anyukája van, aki szerintem folyamatosan adta neki az életrevaló gondolatokat és bölcsességeket. Elárult nekünk többet is ezek közül. Nekem ez tetszett a legjobban:

„Az idő az egyetlen dolog, ami magától telik.

A többi rajtunk múlik.”

Márta néni

Szintén jó útravalónak bizonyult fiának egy másik mondása is:

„Álmaink kastélyából ne sajnáljuk a téglát!”

Márta néni

Előadása után sikerült egy közös fotót is készíteni vele. Nagyon közvetlen és kedves embert „ismertem meg” benne ezalatt az egy óra alatt. Otthon pedig rájöttem, hogy a „pózolást” a fotókon még gyakorolnom kell! 🙂

A színpad

A nap folyamán én is „színpadra” kerültem. Igaz, csak egy rövid időre, de én is ott állhattam, ahol Geszti Péter is. Igaz, nem előadóként, hanem minősülést szerző DXN tagként. Korábban írtam, hogy QSA lettem. Ez azt jelenti, hogy elértem az első üzleti szintet a cégnél. Ez a magasabb jutalékszint mellett azt is jelentette, hogy most megkaptam életem első kitűzőjét egy MLM cégtől. Igazából nem a kitűző maga a lényeg, hanem az első szint a legfontosabb. Egyrészt innentől lehet azt mondani, hogy az illető elindult a vállalkozóvá válás útján és ezt magasabb jutalékszinttel jutalmazzák. Továbbá azért is, mert innentől kezdve az a feladatom, hogy másokat is hozzásegítsek ahhoz, hogy ugyanezt elérjék.

Minél több Star Agent minősölésű tag lesz a csapatomban, annál feljebb kerülök a cég képzeletbeli ranglétráján, ami mind nagyobb elismeréssel jár majd. Telefonvásárlási jutalom, utazási támogatás és jutalomutak, stb. Ezek lesznek a következő célok. És nyilván a bevételeim is egyre nőni fognak azzal arányosan, hány embernek tudok segíteni, hogy elérjék ők is a céljaikat.

A napot tortavágással zártuk. Mivel nem juthatott mindenkinek az ünnepi tortából, ezért a DXN készíttetett egy nagy rakás DXN-es mignont. Ez nagyon betalált, mert imádom. 🙂

Mindent összevetve egy jó hangulatú rendezvény volt. Bár még olyanon nem voltam, ami rosszul sikerlüt volna. Minél több ilyen eseményre megyek el, annál inkább úgy érzem, mintha egy nagy család lenne. Persze eleinte tele van ismeretlenekkel a hely, de aztán egyre többször találkozva, már ismerősként köszönünk egymásnak. Ami pedig külön jó érzés, hogy mások is örülnek az én sikeremnek. Jó érzés volt fogadni az őszinte gratulációkat olyanoktól, akik igazából csak annak örültek, hogy sikerül elérnem valamit, amiről ők már tudják, hogy milyen jó dolog.

Itt nincsenek konkurencia harcok. Mindenki örül a másik sikerének és támogatja benne. Nincsenek könyökölések és törtetések. Ez az, ami egy külön élménye ebben a vállalkozásban. Itt csak magad állhatsz a saját utadba. Más nem! Egyre jobban érzem magam a DXN-ben. 🙂

Ha szeretnél te is ilyen hangulatban dolgozni, akkor keress meg. Szó szerint nem veszíthetsz! Csak nyerhetsz! Itt és a kapcsolat menüben megtalálod, hogy hogy tudsz elérni kérdéseiddel. Gyere velünk! 🙂

Egy szinpadon álltam Geszti Péterrel! ‼️🎤😃👍Avagy egy szülinapi beszámoló, 10 éves sikertörténettel.https://nemtitok.hu/dxn-magyarorszag-10-szuletesnap/

Közzétette: NemTitok.hu – Miskolci József – 2019. május 14., kedd