A március 30-ai CA Factory Üzletépítő nappal kapcsolatban, amiről az előző bejegyzésemben írtam, kimaradt egy érdekes információ. Mégpedig az egészséges csoki! 🙂

A történet röviden: Kócsó László találkozott egy csokigyárossal és kipattant a fejéből a gondolat, hogy mi lenne, ha lenne egy olyan csoki, ami tartalmazza egy gyermek számára a napi spirulina és ganoderma adagját?

Táplálékiegészítős csoki gyerekeknek (is)?

Egészséges DXN csoki

A gondolatot tettek követték és elkezdtek kísérletezni a csokigyárban, hogy megtalálják azt az arányt, amivel nemcsak egészségesebb, de finom csokit is kapnak.

Sikerült! Le is lett gyártva egy sorozat, hogy minél több ember meg tudja kóstolni, hiszen a puding próbája az evés. Mivel mindenkinek ízlett, komolyra fordult a dolog. Jöhetett a következő menet. Meg kellett mutatni A DXN vezetésének, hogy jóváhagyják. Ha rábólintanak, akkor hivatalosan is a DXN csokijaként árulhatják.

Kócsó László fogott egy adag csokit és elutazott Malájziába és megkóstoltatta Dr. Lim-mel, a DXN alapítójával. Dr. Lim pedig azt mondta, hogy finom és mehet a gyártás!

Szóval remélhetőleg hamarosan beindul az egészséges DXN csoki sorozatgyártása és mi is megvásárolhatjuk, megkóstolhatjuk. Én már nagyon várom! Kicsit furi, de egy csokoládéval be tudjuk vinni a a napi táplálékkiegészítőnk egy részét, hiszen tartalmaz spirulinát és ganodermát is.

További jó hír, hogy diabéteszesek is ehetik majd, mert lassan feloldódó cukor lesz benne. Bevallom, nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszem, hogy kókuszcukorral lesz ez megoldva. És ezt lehet még fokozni. Glutén mentes és „minden” mentes lesz. Jól hangzik?

Népszerű lesz az egészséges csoki?

Szerinted mennyire lesz kedvelt termék egy minden mentes, egészséges csoki? 🙂

A leendő DXN csoki előnyei:

  • Tartalmaz spirulinát
  • Tartalmaz ganodermát
  • Cukorbetegek is ehetik
  • Glutén- és „minden” mentes

Elmesélnéd az ismerőseidnek, ha ettél volna már egészséges csokit, vagy ittál volna egészséges, gombás kávét? Szerinted érdekelné őket? Akkor is mesélnél róla, ha ezzel pénzt is tudnál keresni? Ha igen, akkor kérj bővebb információt itt:

A gombra kattintással tudomásul veszed az adatkezelési szabályzatunkat!