Előző bejegyzésemben a tartalom marketing fontosságáról írtam. Most egy ingyenes keresőoptimalizálás tanfolyam lesz a téma. Ha valaki megjelenik az interneten, akkor alapvető fontossága van a hatékonyságnak. Nem lehet már csak úgy vaktában lövöldözni az érdeklődőkre. Mire is gondolok?

Hatékony vevőszerzés

Érdeklődőket, vevő jelölteket nagyon könnnyen lehet szerezni az interneten. Szinte bármilyen témában órákon belül lehet több százas, vagy akár ezres nagyságrendű látogatót irányítanunk a honlapunkra. Tapasztalatból mondom ezt. Most lehet, hogy meglepődtél, ha még kezdő vagy a témában, de hidd el. Ez a legkönnyebb része az értékesítési feladatnak.

Látogatottság növelés

Hogyan lehet könnyen látogatókat szerezni?

A kérdés, hogy ha ez ilyen egyszerű, akkor hogyhogy ezzel kűzd rengeteg online érvényesülni igyekvő vállalkozó? Egyszerű az ok. Azért, mert ez piszok sok pénzbe kerül! Illetve pontosítok. Nagyon sok pénzbe is kerülhet, ha valaki nem ért hozzá. De az biztos, hogy ma már egy Facebook hirdetési kampánnyal, vagy egy Adwords reklámmal pillanatokon belül tudunk látogatókat küldeni az oldalunkra, csak ehhez bizony pénz is kell.

Hirdessünk pénzzel, vagy anélkül?

Nyilván a fizetett hirdetéseknek abszolút van létjogosultsága, hiszen, ha egy terméket úgy tudok hírdetni, hogy a így létrejött vásárlásokból fedezni tudjuk a költségeket és profitunk is marad. De mi lenne, ha látogatókat nem csak fizetett hirdetéssel tudnánk magunkhoz vonzani? Akkor minden egyes ingyen látogató a hatékonyságunkat növelné, hiszen ugyanannyi pénzből több eladást tudunk generálni.

Hogyan lehet ingyen látógatókat szerezni?

Lehet, hogy hallottál már a SEO-ról. De lehet, hogy magyarul hallottad már a keresőoptimalizálás kifejezést. Bizony ezzel a módszerrel tudsz ingyen látogatókat szerezni az oldaladra, ráadásul minőségi érdeklődőket, akik kimondottan úgy jutna el az oldaladra, hogy rákerestek valami olyasmire, amivel a te oldalad foglalkozik.

Mit szólnál ahhoz, ha valaki megtanítana arra, hogy készítsd el a honlapod tartalmát úgy, hogy a Google a te oldaladat egyre előrébb sorolja a keresőben és téged találjanak meg az érdeklődőid, teljesen ingyen?

Google kereső

Ingyenes keresőoptimalizálás tanfolyam

Tóth Mihály  számomra azért szimpatikus online tréner, mert látszik, hogy amit tanít, azt ő már megcsinálta gyakorlatban is. Továbbá elég egyszerűen adja át a tudást. Nincs sallang. Rövid és lényegretörő leckékből lehet megtanulni nála azt, amire szükségünk van.

Én most szeretném az ő ingyenes keresőoptimalizálás minikurzusát ajánlani neked. Teljesen ingyenes. Iratkozz fel nála és kétnaponta megkapod a kis rövid videókat, amiből megtudhatod mire kell figyelni, ha ingyes látogatókat akarunk szerezni az oldalunkra.

Ugye Te is kéred az ingyenes videósorozatot? Én már feliratkoztam.