Már jópár bejegyzést írtam a Tudástár Klubbal kapcsolatban. Mindegyikben próbáltam átadni azt az infót, hogy mindenképpen érdemes csatlakozni, mert nagyon hasznos. Tényleg rengeteg tudás halmozódott már fel. Most néztem meg, hogy 2019. júliusában ajánlottam először. Csak azóta rengeteg könyvvel, videóval, tréninggel és kurzussal gyarapodott az akkor sem kevés tananyag. Ha van kedved számold ki, hogy csak könyvből hány új került be a Tudástárba, ha havonta 3 új kerül be!

De tényleg! Mi van pontosan ebben a titokzatos klubban?

Gondoltam megpróbálok tényleges betekintést adni a Klub belsejéről. Ez biztos segít a döntésben, hogy neked érdemes-e kipróbálnod! Lássuk a belépés után mit is választhatunk?

Tudástár Klub tartalomjegyzék

Tartalom

A Tudástár Klubban 9 féle lehetőségünk van a fejlődésre.

 1. Tananyagok
 2. Videós tréningek
 3. Mesterkurzusok
 4. Facebook Közösség
 5. Rangok és ranglisták
 6. Események
 7. Küldetések
 8. Napirendek
 9. Workshopok

Lássuk sorban, hogy melyik menüpontban mit kaphatunk!

1. Tananyagok

A tananyagok nagysikerű személyiségfejlesztő könyvek alapján készülnek. Az adott könyvet dolgozza fel mindegyik anyag, amikben a lényeget összefoglalva kapjuk meg írásban és hanganyagban felolvasva is, mint egy hangoskönyv. Nagyon sok anyagban még munkafüzetet is kapunk, amiben ellenőrizhetjük, hogy mennyire maradt meg bennünk az információ. Minden témakörben már rengeteg anyag van. Ezeket most bemásolom ide, ami a 2021. október eleji állapotot mutatja. Minden hónapban folyamatosan bővül az anyagok száma.

A konkrét könyvek és a belőlük készült tananyagok:

Öt féle témakörben tanulhatunk:

 1. Személyiségfejlesztés
 2. Vállalkozás
 3. Karrier
 4. Teljesítménynövelés
 5. Pénzügyek

A témakörök között van átfedés. Ilyenkor egy-egy anyag akár két témakörben is megtalálható. De azért látszik a lenti lista alapján, hogy nem piskota az információ mennyisége!

Személyiségfejlesztés

Vállalkozás

Karrier

Teljesítménynövelés

Pénzügyek

Van még kérdés, hogy miért legyél Tudástár Klub tag?