684.000 forintnyi érték havi 3.290-ért… Maradhat?

Nemrég írtam Szendrei Ádám Tudástár Klubjáról. Én a legutóbbi nyitáskor csatlakoztam és azóta is tagja vagyok. Számomra a legnagyobb előnye, hogy hanganyagként is meg tudom hallgatni a könyveket, mert olvasásra sajnos kevés időt tudok szakítani. De út közben, vagy munka közben szívesen hallgatom őket. 

Örömmel értesítelek, hogy most újra megnyitott Magyarország egyik legnagyobb üzleti önfejlesztő közössége, a Tudástár Klub

Mit tartalmaz a Tudástár Klub ?

Ebben a Klubban havi egy könyv áráért a következőket kapod meg:

  1. 44+ könyvből készült tananyagot érsz el azonnal, + 3 havonta
  2. Hang formában is elérhetőek, így utazás, vagy munka közben is tanulhatsz
  3. 10+ értékes online tréninghez kapsz azonnali hozzáférést, +1 havonta
  4. Havonta részt vehetsz a Klubtalálkozón, ahol neves vendégelőadók oktatnak
  5. A Tudástár Klub Facebook közössége segít a tanulásban
  6. A játékosításnak köszönhetően a tanulás játék: nyomon követheted a fejlődésed
  7. Mesterkurzusokat, amik segítenek karriert csinálni, vállalkozni

Csak egy példa: a Tudástár Klubban találsz egy komplett weboldalkészítő tanfolyamot, amivel programozói tudás nélkül tanulhatsz meg gyönyörű és profi honlapokat csinálni. (Pár nap alatt)

Van hozzá egy marketing automatizációs (Salesautopilot) tanfolyam is, amivel hírlevélküldést, online fizetést, és bármilyen egyéb funkciót meg tudsz valósítani. Szintén programozói tudás nélkül.

Ez csak két anyag a több mint 60 oktatóanyagból, amit megtalálsz a Tudástár Klubban!

Amiket én már „elolvastam”

Én már jópár könyvet feldolgoztam a Tudástár Klub segítségével. Bevallom van még jópár, nagyon jó papír könyvem a könyvespolcomon, de egyszerűen sokkal kevesebb időt tudok rájuk szánni, mint szeretném. Viszont munka közben, vagy út közben nagyon hasznos, hogy meg tudom hallgatni egy-egy könyv kivonatát a lényegről.

Ezeket a könyveket ilyen módszerrel már „elolvastam” a tudástárból:

És ez „csak” 17 könyv 4 hónap alatt. De több, mint 40 könyv van jelenleg a klubban és havonta bővül a lista. Szóval a tanulás, fejlődés folyamatos. Még a videós tréningekből is van bőven mit tanulni. Egyet már elkezdtem én is, ami az opciós kereskedésekről szól. 🙂

Én egyenlőre ennyit tudtam hasznosítani a klub tagságomból. Szüval van még benne bőven potenciál! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki falná a tudást, a könyveket, csak éppen nincs rá annyi ideje, mint szeretné.

Fontos!

FONTOS: a Tudástár Klub csak 2019.10.20-ig fogad új tagokat. Már több mint 1400 aktív tagja van a Klubnak, és a csatlakozás hamarosan lezárul. Ne maradj le, mert akkor lemaradsz az anyagokról és a találkozókról is!

Klikk ide, és nézd meg, mit ad neked a Tudástár Klub!