Vágj bele a sikeredbe!

Lefaragtuk a vállalkozás hátrányait és végtelenül leegyszerűsítettük az online marketinget, hogy bárki meg tudja csinálni. Így létrehoztuk az egyik legegyszerűbben elkezdhető üzleti modellt, amibe most te is belevághatsz…

p

Üzleti modell

Ha nem ismered még az üzleti modellünk alapjait, akkor kezd itt:

Termékinfó

Ha szeretnéd megismerni a cég termékeit, akkor kattints a gombra:

Blog

Rengeteg kérdésed van? A blogban megtalálod a válaszokat:

Változtasd meg az életed!

Ne várj tovább! Kezdd el most!

Egészség, Jólét, Boldogság!

Finom és egészséges kávék

Instant arabica és robuszta kávék, valamint különböző bio gyógygomba és gyógynövények keverékeiből készült, frissítő, jótékony hatású italok. Mesterséges adalékanyagok nélkül.

Pofonegyszerű üzleti modell

Végtelenül leegyszerűsített módszert alakítottunk ki, hogy bárki megvalósíthassa a saját üzleti karrierjét. 

Teljesítményt elismerő jutalmak

A sikeres munkával arányos jutalmak, elismerések járnak. Mobiltelefon támogatás és álomutazások.

Blog bejegyzések

saját vállalkozás

Saját vállalkozás indítása

Majdnem mindenkinek megfordult már a fejében, hogy milyen lenne, ha lenne egy saját vállalkozása. Ha máskor nem, hát akkor, mikor a munkahelyén idiótának gondolta a főnököt, vagy a vezetőséget, vagy épp a tulajdonosokat. Biztos sok ember eljátszott már a gondolattal, hogy mi lenne, ha ő vezetné a céget…

Éves 1,25 milliárd dolláros bevétel

A mai kérdésem az lenne, hogy ha egy olyan cégnek lehetnél a partnere, amelyik 2018-ban 1,25 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le, az elég megbízható háttért jelentene? Ha ezt a tejlesítményt 25 év folyamatos, megbízható fejlődéssel és növekedéssel érte el, akkor azt elég komoly cégnek gondolhatod? Jelenleg több, mint  7 millió vásárlója van 184 országból, az elég kiegyensúlyozott piacot jelent?

Internetes pénzkeresés

Hogyan válasszunk internetes munkát?

Amikor először kerültem komolyabban internet közelbe a 2000-es évek elején, szinte azonnal megfordult a fejemben, hogy milyen jó lenne valahogy pénzt keresni a segítségével. Kapásból jöttek az ötletek, mit írjak be a keresőbe, hogy internetes munkát találjak: “pénzkeresés az interneten”, “távmunka”, “internetes pénzkeresés”, stb.

munkahelyi stressz

Munkahelyi stressz – Stresszmentes munka

Van olyan, hogy stresszmentes munka?
A munkahelyemen jelenleg a szokásos munkák és megrendelések mellett még december végén “befutott” egy nagyon sürgős projekt. Egy nagyon fontos megrendelőnknek kell egy gyártási hibából eredő problémáját nagyon gyorsan megoldani, extrém rövid idő alatt, különben nem tudják ők sem időre elkészíteni a termékeiket az ő vevőiknek….

Vállalkozás egyszerűen

Vállalkozás egyszerűen

Legutóbb írtam arról, hogy mik lehetnek a saját vállalkozás hátrányai, illetve, hogy milyen egy jó vállalkozás és annak mik az előnyei. Konkrétan felsoroltam annak a konkrét vállalkozásnak jópár előnyét, amit én is csinálok másodállásban, főállásom mellett. Most azt szeretném felvázolni, hogy mennyire le lehet egyszerűsíteni a lényegét a sikeres üzletépítésnek…

Havi kétmillió otthoni munkával?

Havi kétmillió?

Reális a havi kétmillió otthoni munkával?
Tele van az internet csábító ajánlattal. Otthoni munka, fantasztikusnak látszó befektetési lehetőségek, stb. Én nem ígérem, hogy ennyit fogsz keresni x hónap múlva. Persze kereshetsz ennyit is, amit meg tudok mutatni, ha érdekel hogyan kell, de az több év kemény munkát igényel! De vajon reális a havi kétmillió?